Marius Moga, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţia lui Bianca: „Eşti femeia vieţii mele”

Cântărețul și compozitorul Marius Moga (37 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani cu Bianca Lăpuște (25 de ani), fost reporter Pro TV.

Cuplul are împreună o fiică, Maria, căreia ambii îşi doresc ca, în viitorul apropiat, să-i poată dărui o surioară sau un frăţior.

Între timp, amândoi sunt ocupaţi în plan profesional, Marius Moga lansând miercuri piesa Ai grijă de femeia ta, alături de artistul Smiley.

Bianca şi Marius, deși foarte discreți în privința vieții personale, formează un cuplu solid. Sunt împreună de şase ani, iar soț și soție de patru.

Marius Moga, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru soţia lui Bianca: „Eşti femeia vieţii mele”

De curând, Marius Moga a publicat, pe contul personal de Instagram, o fotografie alături de partenera lui de viață, imagine în dreptul căreia a scris:

„Se lansează #AiGrijaDeFemeiaTa şi cel mai mult vreau să îţi mulţumesc ţie Bianca, pentru că eşti femeia vieţii mele şi pentru că învăţ în fiecare zi cum să am grijă de tine mai bine!

Te iubesc #femeiamea #iubitamea #prietenamea #muzamea”.

Colaborarea Moga – Smiley a apărut online și se numește Ai grijă de femeia ta. Noua piesă a fost lansată online în data de 28 august 2019, pe conturile de social media ale artiștilor.

Cine este Bianca Lăpuşte?

Bianca Lapuşte s-a remarcat în calitate de corespondentă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, dar notorietatea ei a crescut odată cu începerea relaţiei cu artistul Marius Moga.

Cuplul s-a cununat civil în vara anului 2015. „Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost.

A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lăpuşte, la scurt timp după ce ea şi artistul și-au confirmat relația, scrie Click!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit. Cuplul are împreună un fiu în vârstă de 5 ani. De ce s-au separat?

Iulia Vântur a vorbit despre căsătorie și copii: Mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți

Ce frumoasă e soția lui Adrian Nartea. Alina Ferinceac și protagonistul din serialul Vlad sunt împreună de 10 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete