”Vis în alb”, de Nora Roberts | RECOMANDARE DE CARTE

Joi, 29 august, nu rata apariția cărții 'Vis în alb', de Nora Roberts. O poți cumpăra de la punctele de difuzare a presei, la prețul de 19,99 lei

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți.

Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie „Mac Elliot nu are deloc încredere în ideea de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Tatăl ei și-a înlocuit prima familie cu a doua, iar mama îi solicită mereu atenție și bani. Întâlnirea cu Carter Maguire, un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin – căci, de data asta, nu poate fi vorba doar de o simplă aventură trecătoare. Cu ajutorul lui Carter, dar și al celor trei prietene ale sale, Mac va învăța să creadă că fericirea nu este neapărat efemeră.

„O carte amuzantă, mișcătoare și cu totul fermecătoare. Nora Roberts își reafirmă măiestria în Vis în alb. (Publishers Weekly )

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte