Show-ul „Îmi place dansul” va avea marea premieră sâmbătă, 31 august, de la ora 20:00!

Juratii emisiunii Imi place dansulSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 3)

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL vor evalua performanțele artistice ale concurenților înscriși în cea mai antrenantă competiție a dansului.

Cea mai antrenantă competiție a dansului, prezentată de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu, va fi difuzată începând din 31 august, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

„Îmi place dansul” va avea marea premieră sâmbătă, 31 august, de la ora 20:00!

Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL, jurați cu o carieră impresionantă în domeniul dansului și coregrafiei, sunt pregătiți să analizeze și să puncteze prestațiile artistice ale concurenților. Aceștia din urmă vor avea parte de o experiență ce îi va ajuta să evolueze, să își exploateze la maximum potențialul artistic, dar și să demonstreze atât juraților, cât și milioanelor de telespectatori cât de pasionați sunt de arta dansului.

Coregrafiile spectaculoase, pe stiluri diferite de dans, vor putea fi admirate într-un platou impresionant, special creat pentru acest show care va face deliciul publicului în această toamnă.

11 concurenți își vor demonstra pasiunea și abilitățile pentru dans, în fața celor patru jurați emblematici. La final un singur concurent va câștiga premiul de 100.000 de lei.

Fiecare concurent dintre cei 11 își va prezenta momentul artistic, după care va fi evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atât de jurați, cât și de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui într-o medie, iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectivă, aceasta reprezentând punctajul final acordat fiecărui concurent.

După ce toți concurenții vor fi notați, se va face clasamentul fiecărei ediții. Concurentul aflat pe primul loc va primi două puncte bonus, care vor conta în Gala de duminică seara a show-ului. Punctajul acordat concurenților în seara de sâmbătă va fi cumulat cu cel de duminică seara, iar ultimul clasat va părăsi competiția, locul lui fiind luat de un  concurent nou.

Votul telespectatorilor va conta și el. Aceștia își pot susține concurentul favorit, printr-un SMS la numărul 1206 (valabil în rețelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus și în Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele celui preferat, așa cum este comunicat în emisiunea Îmi place dansul'.

Show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: 

Beatrice Rancea, în juriul celei mai intense competiții din România: „Îmi place dansul”

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri