A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Palatul Kensington a atins subiectul sensibil.

Vara trecută, Dr. Munir Somji, angajat al Cinicii Dr. MediSpa din Anglia, a publicat un colaj cu două imagini de-ale Ducesei de Cambridge.

Totodată, acesta a insinuat că viitoarea Regină a Marii Britanii a optat pentru injecții cu botox pentru a-și ascunde ridurile fine.

A apelat sau nu Kate Middleton la botox? Ce au spus specialiștii și cum a răspuns Palatul Kensington?

„A noastră Kate iubește puțin de baby Botox”, mărturisește medicul estetician. „Pacienții vin de la mari distanțe pentru a-mi solicita această procedură.

Este cu adevărat extrem de simplă. Nu există nicio scuză care să le permită doctorilor să-și lase pacienții cu sprâncenele în podea.

Iată reducția liniilor fine de pe frunte, dar și felul în care aspectul porțiunii mediane a chipului s-a îmbunătățit după ridicarea cozii sprâncenei.

Magia în privința baby Botoxului este că nu te face să te simți atât de grea și îți reduce subtil ridurile, oferindu-ți o mai bună poziționare a sprâncenelor.”

Cu toate acestea, Palatul a negat afirmațiile, mărturisind pentru E! News: „Această poveste nu este adevărată”. În plus, purtătorul de cuvânt al Palatului a dezvăluit pentru New York Post: „Familia Regală nu susține nicio formă de activitate comercială”.

Sammy Curry, managerul de marketing al Dr. MediSpa, a mărturisit pentru New York Post că medicul estetician s-a referit, prin sintagma „a noastră Kate”, la „Kate a Marii Britanii”, fără a insinua că Ducesa ar fi trecut pragul clinicii lor.

Cu trei copii, câteva patronate și nenumărate sarcini regale, mai mult ca sigur, Kate Middleton nu are timp să dea importanță acestor speculații.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața

Atunci și acum. Cum arăta Adelina Pestrițu când a îmbrăcat prima oară rochia de mireasă? Transformarea vedetei este spectaculoasă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete