Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Într-o conversație pe care Prințul Harry a purtat-o recent cu antropologul Jane Goodall, dialog redat în revista Vogue UK, Ducele de Sussex a dezvăluit că nu dorește să aibă o familie prea numeroasă și că numărul de moștenitori va fi limitat la doi.

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor avea o familie la fel de numeroasă ca a Ducilor de Cambridge. Prințul Harry a dezvăluit, pentru prima dată, numărul copiilor pe care dorește să-i aibă. În discuția cu antropologul Jane Goodall, ducele a expliat și motivul pentru care a decis să aibă doar doi copii.

El a adus în discuție problemele ecologice cu care se confruntă planeta și și-a reiterat dragostea față de natură: “Cred că datorită oamenilor pe care i-am întâlnit și locurilor pe care le-am vizitat, am stabilit o conexiune profundă cu natura și am învățat s-o iubesc“, s-a confesat Prințul. Ducele și antropologul au discutat apoi despre schimbările climatice și despre catastrofele naturale: “Dacă nu învățăm să trăim în armonie cu natura, situația se va înrăutăți. Vor fi mai multe conflicte, oamenii își vor disputa ultima bucată de pământ roditor, ultima sursă de apă proaspătă“, i-a spus Jane Goodall cu tristețe prințului.

La rândul său, Prințul Harry a subliniat faptul că acestea sunt lucruri care se întâmplă chiar acum: “Trebuie să le amintim oamenilor că astea sunt lucruri care se întâmplă chiar acum, lucruri pe care le trăim. Suntem ca broaștele care trăiesc în apă, în timp ce apa fierbe. Ceea ce este înfiorător“, a subliniat Ducele, apelând la o metaforă de impact.

Prințul Harry, îngrijorat pentru soarta planetei

Îngrijorat de soarta planetei și de viitorul pe care planeta îl va oferi copiilor lui, Prințul Harry a ținut să-i precizeze antropologului că statutul de tată i-a schimbat viziunea asupra lumii: “Fără nicio îndoială, acum văd lucrurile diferit. Dar dintotdeauna mi-am dorit să încerc s-o fac (să contribuie la bunăstarea planetei – n.red.), chiar înainte de a avea copii“, i-a dezvăluit prințul antropologului, iar acesta din urmă a continuat cu o glumă: “Nu prea mulți, totuși! (copii-n.red.)”.

Această remarcă a lui Jane Goodall a fost urmată de o replică ce a venit foarte natural din partea Prințului Harry: “Maximum doi“. Am aflat, astfel, că micuțul Archie nu va avea mai mult de un frățior sau o surioară.

Prințul Harry a continuat dialogul cu Jane spunându-i acesteia că, din punctul lui de vedere, acest loc – planeta – este împrumutat, nu aparține oamenilor. Tocmai de aceea, fiind inteligenți și evoluați, oamenii ar fi trebuit să-i aducă îmbunătățiri. Dar în loc de îmbunătățiri, ei i-au provocat daune, făcându-se vinovați, printre alte rele, de schimbări climatice. Din acest motiv, generațiile viitoare nu vor avea privilegiul de a trăi în mijlocul unei naturi curate, nepoluate.

Citeste si

Ce reguli trebuie să respecte vecinii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry?

Meghan Markle lansează o colecție vestimentară pentru o cauză nobilă

De ce a refuzat Meghan Markle să apară pe coperta revistei British Vogue?

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete