Sfecla roșie: când devine sfecla roșie toxică, mare atenție la aceste semne

La ce trebuie să fii atent când mananci sfecla rosie: semnele care iti arata cand devine sfecla rosie toxica.

Sfecla roșie este consumată des în bucătăria românească și are multe beneficii pentru organismul uman, fiind folosită chiar și pentru a trata o serie de afecțiuni. Cu toate acestea, puțină lume știe că sfecla roșie poate deveni toxică și, consumată în cantități mari, poate face rău.

Iată când devine sfecla roșie toxică și cine nu ar trebui să o consume.

Sfecla roșie: când devine sfecla roșie toxică

Consumul de sfeclă roșie are și o serie de efecte secundare, ce pot afecta anumite categorii de persoane. Spre exemplu, din cauza conținutului bogat în oxalați, sfecla roșie poate provoca apariția pietrelor la rinichi.

Sfecla roșie are în compoziție și o cantitate importantă de betaină, un element care poate agrava problemele renale deja existente.

Află aici ce alte efecte negative are consumul regulat de sfecla roșie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului