Sfârșitul lumii vine în 2016. Calculele care arată că Iisus se va întoarce pe Pământ în decembrie pentru a-și lua supușii în Rai

sfarsitul-lumii

Nora Roth, o programatoare creștină, susține că a realizat calcule complexe conform cărora, în decembrie 2016, Iisus se va reîntoarce pe Pământ, întoarcerea Lui însemnând încheierea celor 6000 de ani de păcate, deci sfârșitul lumii.  

Conform www.dailymail.co.ukcare o citează pe Nora Roth, sfârșitul lumii va fi urmat de 1000 de ani în care planeta va fi lăsată “să respire”. Calculele programatoarei au la bază cartea biblică a profetului Daniel care relatează povestea evreilor nevoiți să se mute în Babilon. În această carte, proorocul Daniel afirmă că “sunt necesari 70 de șeptari pentru ca păcatele omenirii să ia sfârșit”.

Conform interpretării date de Nora Roth, “șeptarii” reprezintă o unitate de timp. În Biblie ni se aduce la cunoștință faptul că Dumnezeu a creat lumea în șase zile, iar într-a șaptea s-a odihnit. Programatoarea creștină extinde această informație afirmând că, de fapt, Dumnezeu le-a spus copiilor din Israel să aibă grijă de Pământ timp de șase ani, iar în al șaptelea să-l lase să se odihnească.

Nora face precizarea că începutul lumii este considerat anul 1416 î. Hr., anul în care copiii lui Dumnezeu au intrat în Canaan. Conform calculelor sale, cei 70 de șeptari se vor încheia 3.432 de ani mai târziu, adică în anul 2016 d. Hr.

În replică la prezicerile programatoarei Nora Roth, Nigel Watson, autorul Manualului de Investigații ale fenomenelor OZN, afirmă că există o mulțime de persoane care au darul de a semăna panică printre locuitorii planetei. Aceste persoane adoră numerele obscure și codurile și se folosesc adesea de ele pentru a prezice sfârșitul lumii. Watson ține să precizeze că, în pofida calculelor complexe care pot fi realizate, oamenii nu au capacitatea de a cunoaște legile Universului și lucrările lui Dumnezeu. Așadar, nimeni nu va putea spune niciodată cu exactitate cât de aproape suntem de sfârșitul lumii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate