Sexy la sală

Sexy la sală

IMG_0644

În zilele noastre, femeia este un altfel de Wonder Woman: are o carieră de succes, este o soție şi o mamă grijulie şi, oricât de ocupată ar fi, îşi face întotdeauna timp pentru propria persoană. Femeia modernă se îngrijeşte şi asta nu înseamnă numai aplicarea unui machiaj înainte de a ieşi din casă.

Preocuparea pentru sănătate şi pentru siluetă se manifestă prin îmbrățişarea unui stil de viață activ şi prin practicarea unui sport. Deşi până de curând personal trainer-ul era o modă doar în rândul vedetelor – de la noi şi din străinătate, acum oricine poate apela la ajutorul unui profesionist.

Apelează la un antrenor personal care va alege spaţiul potrivit ţie pentru orele de sport, fie în parc, fie în studio. Mihaela Murgu este cunoscută atât ca o antrenoare de sport de excepţie, cât si datorită look-ului său fresh şi mereu în tendinţe. La recomandarea profesioniştilor, completează starea ta de bine cu un echipament cool.

Magazinul online Bayo îți oferă o întreagă gamă de haine şi accesorii care îți permit libertate de mişcare, păstrând stilul tău sexy şi fashionable. Fie că este vorba de fitness, streetdance sau balet trebuie să ai outfit-ul care te reprezintă. Asta te va motiva şi mai mult, iar tu vei fi un pas mai aproape de forma fizică pe care ți-o doreşti!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate