Semnele Fixe din Zodiacul European

Semnele Fixe din Zodiacul European

semne fixeSemnele Fixe din zodiacul european sunt Taur (Pamant), Leu (Foc), Scorpion (Apa) si Varsator (Aer) iar acestea se aseamana prin stabilitate in plan intelectual dar si emotional, practici conservatoare, rezistenta foarte mare la schimbari si o anumita credinta in valorile traditionale ca familie si casa.

Nativii din zodiile Fixe sunt capabili sa execute anumite munci pentru perioade mari de timp fara sa se plictiseasca. Fiind zodii de mijloc in cadrul celor patru anotimpuri, dupa semnele Cardinale si inaintea celor Mobile (Mutabile), semnele Fixe au rolul de a prelua o munca inceputa si de a o continua spre final. Pot fi de asemenea initiatori ai unor proiecte insa cel mai bine se descurca atunci cand trebuie sa adanceasca un anumit studiu deja inceput.

Semnele Fixe sunt perseverente si nu se dau batute cu una, cu doua. De multe ori, intr-o anumita problema, prefera sa lase planificarea pe mana altora iar ei se multumesc cu executia lucrarii. Sunt obisnuiti cu o activitate sustinuta si nu prea obosesc niciodata iar atunci cand plictiseala le da tarcoale gasesc imediat ceva de facut pentru a o alunga.

Diferentele care apar intre cele patru zodii Fixe sunt determinate de Elementele care le influenteaza. In acest fel, Taurul (semn de Pamant) se afunda adanc in sol, reusind sa prinda radacini puternice care vor asigura o baza solida pentru orice constructie inceputa. Leul (semn de Foc) este privit cu respect de catre cei din jur datorita entuziasmului cu care porneste in lupta. Scorpionul (semn de Apa) are acces la lumea mistica a visurilor si detine un spirit imaginativ cu care va ajunge mai aproape de intelegerea vietii iar Varsatorul (semn de Aer) reuseste sa-si canalizeze resursele intelectuale spre viitor prin inventii deosebite sau principii reformatoare.

Semnele Fixe sunt recunoscute prin aceasta pricepere de a continua lucruri si de a le duce mai departe spre viitor insa partea mai putin buna prezenta in aceasta determinare a lor este ca, de multe ori, zodiile acestea renunta cu greu la parcursul pe care si l-au configurat. Nativii acestor zodii nu sunt flexibili si pot fi considerati pe buna dreptate ca incapatanati, rigizi si irascibili.

Citeste mai multe detalii despre cele trei calitati din astrologia vestica aici: semnele Mobile si semnele Cardinale.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania