Semnele Cardinale din zodiacul european

Semnele Cardinale din zodiacul european

semne cardinaleDupa elementele care le influenteaza, semnele Cardinale sunt urmatoarele: Berbec (Foc), Rac (Apa), Balanta (Aer) si Capricorn (Pamant). Lucrurile pe care acestea le au in comun sunt: forta de a actiona, capacitatea de a lua decizii rapide si corecte, vigoare suficienta pentru a pune in functiune acest mecanism si un spirit intreprinzator care serveste cauzei.

Putem repeta acest lucru, pentru ca este definitoriu – semnele Cardinale sunt orientate spre actiune. Daca nu gasesc o problema pe care sa o rezolve, nativii din aceste zodii sunt tentati sa creeze una doar pentru a avea ce face. Au capacitati de lideri si sunt cei mai fericiti atunci cand pot conduce jocul. De multe ori, semnele Cardinale au foarte putina rabdare atunci cand trebuie sa inceapa un proiect. Ele sunt tentate sa se arunce cu capul inainte aproape in fiecare situatie intalnita iar acesta este un aspect specific al relatiei dinamice pe care o au cu lumea inconjuratoare.

In ceea ce priveste asocierea semnelor Cardinale cu cele patru anotimpuri, Berbecul este, bineinteles, zodia de primavara, Racul este zodia de vara, Balanta este zodia de toamna iar Capricornul este asociat cu iarna. Ca zodii Cardinale, acestea au menirea de a da startul unui anotimp nou, de a lansa in desfasurare un anumit proiect sau, altfel spus, de a trasa limita de la care lucrurile incep sa se miste.

Cand ne referim la diferentele gasite intre cele patru zodii Cardinale, putem specifica la fiecare in parte anumite aspecte care le fac sa functioneze individual.

Astfel,Berbecul (semn de Foc) poate fi un adevarat catalizator pentru ceilalti, reusind sa-i inspire pe cei care il inconjoara prin determinare in urmarirea unei idei. Racul (semn de Apa) actioneza de cele mai multe ori bazandu-se pe emotii, insa nu o face mereu direct, folosindu-se aproape de fiecare data de un parcurs serpuit care sa-l conduca spre scopul final. Balanta (semn de Aer) functioneaza ca un mediator intre oameni, prin idei stralucite care ii motiveaza pe ceilalti si le asigura echilibru iar Capricornul (semn de Pamant) este stapanul absolut al planului fizic, asigurand o autoritate suprema prin forta naturala pe care o detine.

Citeste mai multe detalii despre cele trei calitati din astrologia vestica aici: semnele Mobile, semnele Fixe.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania