Rugăciunea soților pentru bună înțelegere

femeie care se roaga

Probabil că nu există căsnicie sau relație de cuplu care să fie complet lipsită de neînțelegeri și dispute. Rostită zilnic, rugăciunea soților pentru bună înțelegere poate face adevărate minuni.

O poți spune când te afli la biserică sau acasă. Dacă nu-ți convingi partenerul s-o rostiți împreună, rostește-o singură. Te va ajuta să depășești momentele tensionate din cuplu, indiferent că acestea au fost cauzate de puncte de vedere diferite, de trădarea partenerului sau de boală. Spune rugăciunea soților pentru bună înțelegere ori de câte ori simți că relația voastră nu mai este atât de închegată ca la început.

“Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce ne-ai învățat ca întotdeauna să ne rugăm unul pentru altul, căci așa vom împlini legea Ta și ne vom arăta vrednici de mila Ta, caută cu îndurare și păzește de vrăjmașii văzuți și nevăzuți pe soțul meu (soția mea), pe care mi l-ai dăruit (mi-ai dăruit-o) a petrece împreună până la moarte.

Dăruiește-i sănătate și deplină înțelepciune, ca să-și poată îndeplini datoriile după voia și poruncile Tale. Ferește-l (o) de ispitele pe care n-ar fi în stare să le poarte. Întărește-l (o) în dreapta credință și în dragoste desăvârșită, ca să lucrăm împreună faptele bune și să ne întocmim viața după sfintele Tale așezari și porunci. Că a Ta este stăpânirea și puterea în veci.

Amin”

Sursa: www.crestinortodox.ro

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate