Rugăciunea care îți poate schimba viața

Probabil că nu puțini sunt cei care și-ar dori să trăiască o altă viață decât cea pe care o au în momentul de față. Din păcate, minunile există doar în basme, însă există lucruri pe care fiecare dintre noi le poate face pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

rugaciunea care iti poate schimba viata

O modalitate destul de simplă de a trăi mai bine este să ne rugăm. Rugăciunile nu fac minuni în viața noastră, însă ne ajută să ne găsim liniștea sufletească și echilibrul și să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă.

De data aceasta, îți propunem o rugăciune care în popor se numește „rugăciunea care îți poate schimba viața'.

Conform site-ului www.ortodoxia.rol.ro, această rugăciune trebuie rostită de 5 ori pe zi, timp de 10 zile consecutiv. Scrie rugăciunea pe o hârtie și depune 10 exemplare la biserică în fiecare zi. Sau le poți da la 10 credincioși aflați în biserică. După trecerea celor 10 zile, dă de pomană o pâine și o lumânare și du la altar un pomelnic.

Iată, așadar, cum trebuie să te rogi:

Preasfânta Stăpână de Dumnezeu Născătoare, spre Tine îmi îndrept gândul, inima şi toate simţurile şi te rog cu lacrimi:

Până când Măicuţă a milostivirii va fi această durere necontenită pe pământ?

Până când vrăjmaşii nevăzuţi ai neamului omenesc vor da lovituri atât de puternice bieţilor oameni?

Până când vor pângări şi vor necinsti trupurile, sufletele şi vieţile lor? Înşelându-i ca să nu cunoască adevărul, să nu îndeplinească poruncile divine şi să nu dea slavă şi cinste pururi măritului Dumnezeu Cel în Treime închinat: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt?

Roagă-te, Fecioară, pentru Sfânta Biserică pentru propăvăduirea Evangheliei pe întreg pământul, pentru poporul acesta, conducătorii lui, rudele mele, pentru văduve, pentru orfani, bogaţi, săraci, necăjiţi, bolnavi, pentru cei prigoniţi, pentru credinţă, pentru salvarea celor care au rătăcit la secte, pentru cei răposaţi. Ajută-ne să ne pocăim toţi oamenii de păcatele noastre, să iubim Biserica, să ne spovedim adesea, să renunţăm la păcate, vicii şi necredinţă. Ajută-ne să nu fim insensibili la chemarea divină a blândului Tău Fiu care a venit să sufere chinuri barbare pentru bietele oiţe rănite atât de mult de vrăjmaş.

Roagă-te, Măicuţă Sfântă, şi pentru aceste nevoi ale mele (rosteşti necazurile care le ai, dorinţele pe care să ţi le împlinească Maica Domnului)

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfîntului Duh în vecii vecilor. Amin.'

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate