Reflexoterapia ne menţine sănătoşi

Prin masarea punctelor reflexogene, de la nivelul tălpilor, ajutăm organismul să elibereze toxinele, care sunt principala cauză a îmbolnăvirii organelor.

Reflexoterapia are beneficii multiple: accelerează metabolismul, reechilibrează circulaţia sanguină şi limfatică, reglează tranzitul intestinal, creşte imunitatea organismului, îmbunătăţeşte funcţionarea organelor interne, redă tonusul fizic şi psihic.

În timpul tratamentului reflexogen, este indicat să avem o dietă echilibrată, bogată în legume şi fructe, să renunţăm la fumat şi la consumul de alcool şi sucuri.

Efectele masajului reflexogen se simt chiar după prima sedinţă, pentru că revigorează organismul şi elimină tensiunea nervoasă. Înainte de a începe şedintele de reflexoterapie este bine să ştim că eliminarea toxinelor este însoţită, de regulă, de anumite manifestări similare simptomelor unor boli.

Astfel, în timpul tratamentului ar putea să apară: transpiraţii abundente, modificări la culoarea şi mirosul urinei, stări de vomă, ameţeli, erupţii pe piele şi diaree. Acest lucru nu trebuie să ne sperie, pentru că ele reprezintă reacţii fireşti ale organismului, care luptă să se echilibreze.

Reflexoterapia este interzisă femeilor însărcinate, persoanelor cu diabet, tumori maligne, insuficienţă renală, infarct miocardic acut, hepatită acută, sau celor care au hemoragii, interne sau externe.

Durata unui tratament este de minimum 10 şedinţe, după care putem continua cu una-două şedinte de întreţinere pe săptămână.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sport si sanatate