Rac – Scorpion – Pești: triunghiul cel mai pesimist al zodiacului

Zodia Racului, Zodia Scorpionului și Zodia Peștilor sunt cele trei semne de apă, trei zodii ale căutării neliniștite de sine, ale scufundării în adâncuri solitare.

Nu se poate spune care dintre cei trei – Racul, Peștii sau Scorpionul – urăște cel mai mult trădarea. Doar atitudinea lor în fața trădării poate să difere puțin. Racul este cel care suferă cel mai discret și mai liniștit. Este posibil să crezi că nu și-a dat seama de trădare, că totul este în regulă în relația cu el. Nu-i stă în fire să reproșeze fățiș și să ia atitudine categorică. Devine, însă, mai vigilent, mai retractil, mai rece.

Pe Scorpion dacă-l trădezi, nimic bun nu va urma. Scorpionul nu iartă. Munca lui, devotamentul lui, loialitatea și buna credință sunt daruri prețioase și, dacă nu știi să le prețuiești, te costă. Va merge de la ostilitate până la răzbunare.

Peștii sunt mai imprevizibili. Spre deosebire de orice altă zodie, femile acestei zodii sunt radical diferite de bărbații născuți în aceeași zodie. De la o nativă în Pești trădată nu trebuie să te aștepți la ieșiri dramatice și zgomotoase, dar nici la o tăcere lașă. Cu multă artă îți va spune cuvintele potrivite încât să te facă „să nu mai ai ce ridica de jos'. Bărbatului născut în Pești nici nu-i trebuie o asemenea faptă gravă ca să dramatizeze; el te poate acuza și înfiera chiar și atunci când simte că participi afectiv ceva mai puțin decât el la o cauză comună. Dar, cu tot dramatismul, Peștii iartă cel mai ușor.

Ce au în comun cele trei zodii și ce lucru bun poate ieși din întâlnirea lor? Au în comun perfecționismul, simțul detaliului. Dacă la Scorpion și la Pești această însușire poate fi exacerbată până la obsesie compulsivă, la Rac, de obicei, își păstrează caracterul pozitiv, pentru că Racul știe mai bine decât ceilalți doi când trebuie să se oprească. Cele mai bune rezultate le vor da nativii acestui triunghi în ocupațiile cu caracter artistic și creativ, în special din domeniul artelor plastice, fotografiei, arhitecturii – adică, ceea ce se concretizează material.

În familie, confluența dintre cele trei caractere cu puternice tendințe de pesimism poate să ducă la o ipohondrie generală, la previziuni sumbre și la tendința de a economisi și de a face rezerve – de bani, de timp, de mijloace de tot felul – pentru cine știe ce eventualitate. Dar casa lor va fi una caldă și plăcută, în care vei fi bine venit dacă te simți singur sau dacă ai nevoie să te plângi cuiva – nimeni n-o să te înțeleagă mai bine.

Citește și:
Zodia Racului (descriere)
Zodia Scorpionului (descriere)
Zodia Peștilor (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania