Gemeni – Balanță – Vărsător: triunghiul cel mai visător al zodiacului

Zodia Gemenilor, Zodia Balanței și Zodia Vărsătorului, chiar dacă sunt cele trei semne de aer ale zodiacului, nu se pierd cu totul în nori dacă lucrează împreună.

Geamănul este cel mai relaxat dintre cei trei, dar și cel mai echilibrat. Nu suportă stările conflictuale și, din acest motiv, este tolerant și împăciuitor. Este un bun mediator și poate să-i facă pe ceilalți să fie convinși că dorința lui este propria lor dorință. Asta, ca să nu spunem că este un bun manipulator.

Balanța este schimbătoare, dar are, de obicei, eleganța să admită acest lucru. Important este să nu i se reproșeze pe un ton inchizitorial acest lucru, pentru că nu suportă nicio încercare de dominare. Unii nativi în Zodia Balanței, au tendința de a picta realitatea atunci când povestesc ceva, ba, uneori, chiar de a minți. Însă n-o fac niciodată cu perfidie sau din interes – o fac doar așa, de amorul artei. Nu trebuie să te bazezi orbește pe un nativ în Balanță. Din fericire, Geamănul și Vărsătorul sunt două zodii destul de mobile și de intuitive încât să nu aibă de pătimit de pe urma fanteziilor Balanței.

Vărsătorul care este port-drapelul zodiacului, vizionarul și progresistul, este cel care-i trage după sine pe toți ceilalți și uneori o face într-un ritm extenuant. Cu Geamănul și cu Balanța, asta dă rezultate dintre cele mai bune. Pe de o parte, salturile înainte corespund nevoii Geamănului de permanentă schimbare, de înnoire și ororii pe care o ale el pentru stagnare. Pe de altă parte, Balanța oscilantă are nevoie de o direcție prestabilită, mai ales dacă este una care să-i aprindă imaginația și să-i stimuleze respectul de sine.

Familiile în care există câte un reprezentat al acestor trei zodii sunt familii în care se râde mult, se glumește pe orice temă, iar conflictele nu țin mult și nu se lasă cu supărare de durată. Într-un fel, un triunghi al acestor trei zodii înseamnă mai multă stabilitate decât ar putea avea doar un cuplu al semnelor de aer. Balanța este geloasă, neîncrezătoare; Geamănul e aerian și ușor neglijent; Vărsătorul este foarte pretențios și cere prea mult de la cei de lângă el. Luați doi câte doi, sunt motive de dezechilibru în relație. Însă, dacă doi au disensiuni, va veni cel de-al treilea care îi va trage într-o direcție nouă.

În carieră, triunghiul celor trei semne de aer poate crea ceva magic. În proiectele care au o componentă artistică, nu vor avea concurență. Poate ar trebui ca cei trei să fie ajutați în administrarea bugetelor, pentru că sunt cam generoși din fire – dar nici pe departe atât de cheltuitori ca Leul sau Berbecul.

Citește și:
Zodia Gemenilor (descriere)
Zodia Balanței (descriere)
Zodia Vărsătorului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania