Problemele ginecologice ale femeilor pe perioada izolarii. Subiect dezbătut LIVE cu dr. Elvira Brătilă

Problemele ginecologice ale femeilor pe perioada izolarii. Subiect dezbătut LIVE cu dr. Elvira Brătilă

Prof. dr. Elvira Brătilă a fost, astăzi, invitata noastră la o nouă emisiunea LIVE. Specialistul a discutat împreună cu redactorul șef al Revistei Avantaje, Florentina Mușat, despre problemele ginecologice ale femeilor pe perioada izolarii.

De asemenea, au fost atinse și subiecte dificile precum cancerele aparatului genital, complicații provocate de afecțiunile aparatului genital și multe alte subiecte de interes.

Într-un interviu acordat Revistei Avantaje acum câteva săptămâni, Prof. dr. Elvira Brătilă spune în contextul pidemiei de coronavirus că trebuie să realizăm că aceasă maladie cumplită „cancerul nu așteaptă, nu poate fi pus… on-hold'!


Problemele ginecologice ale femeilor pe perioada izolarii. Subiect dezbătut LIVE cu dr. Elvira Brătilă

Prof. Dr. Elvira Brătilă este medic primar obstetrică–ginecologie, șef de Disciplina Obstetrică Ginecologie UMF „Carol Davila' în cadrul Spitalului clinic de Obstetrică Ginecologie Prof. Dr. Panait Sârbu'.

În urma cursurilor și examenelor susţinute a obţinut competenţele în: chirurgie robotica, ultrasonografie ginecologică și obstetricală, laparoscopie ginecologică, colposcopie, infertilitate și reproducere umană, management spitalicesc, oncologie ginecologică și medicină materno fetală.

Fiind primul chirurg ginecolog care a introdus in România chirurgia robotică Da Vinci de sferă urogenitală, activitatea profesională a Prof. Dr. Elvira Brătilă cuprinde preocupări în domeniul chirurgiei minim invasive – chirurgie robotică, chirurgia vaginală clasică și laparoscopică-uroginecologiei și oncologiei ginecologice.

În domeniul chirurgiei minim invazive are o vasta experientă în practicarea operaţiilor conservatoare pentru cancer de col- trachelectomie radicală cu limfadenectomie pelvică, realizând în premieră în Romania aceasta interventie pe cale total laparoscopică. Dezvoltarea abilitaţilor chirurgicale a fost cultivată permanent prin absolvirea a peste 42 cursuri naţionale și internaţionale în domeniul chirurgiei minim invazive, uroginecologiei si oncologiei ginecologice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate