Prietenul Sagetator

Sagetator

Sagetatorul este, intr-adevar, rece si arogant. Nenorocul pentru cei din jur este ca Sagetatorul este, de cele mai multe ori, fermecator. Persoanele de sex opus vor dori sa il / sa o curteze si nu vor indrazni. Persoanele de acelasi sex vor dori sa se apropie, sa se imprieteneasca, sa impartaseasca astfel din stralucirea si farmecul Sagetatorului.

Dar Sagetatorul este foarte selectiv si nu tine neaparat sa fie popular. Prefera sa aiba un anturaj ales si care sa nu-l sufoce. Dar odata ce-l castigi ca prieten, va fi generos – dar nu exagerat – in admiratie, respect, daruire.

Mai intai, esti cumva Leu sau Berbec? Atunci n-ai de ce sa te temi. Leul, Sagetatorul si Berbecul fac parte din ceea ce se numeste cel mai egoist triunghi al zodiacului. Dar vom vorbi alta data despre asta. Pe moment, este suficient sa stii ca daca esti nascut/a intr-una dintre aceste doua zodii, sansele tale de a te imprieteni cu Sagetatorul sunt excelente. Inevitabil te vei imprieteni, as spune. Si asta se va intampla in zia in care:
a)Ii vei face primul compliment sincer.
b)Veti schimba prima privire ironica la adresa unui tert, oricare ar fi el.
c)Ii vei apara categoric punctul de vedere intr-o disputa.
d)Va veti descoperi o preferinta comuna, oricare ar fi ea: carte, film, muzica, mancare…
e)Vei avea o sclipire de inteligenta sau te vei ridica intr-un fel deasupra celorlati.

De fapt, sunt multe posibilitati. Nu trebuie decat sa apara acel moment scurt de comunicare pe unde ultrascurte, un moment de identificare reciproca.

Daca esti Geaman sau Balanta, ai, oricum, talentul de a fi in relatii bune cu mai toata lumea si asta datoriuta tie, felului tau de a fi usor aerian, jovial, placut.

Daca esti Rac, Fecioara sau Scorpion, nu te incapatana sa te apropii prea mult de Sagetator. Mai devreme sau mai tarziu te va face sa suferi, pentru ca tu ai nevoie de multa atentie si afectiune si nu prea suporti dezacordurile, iar Sagetatorul nu prea face concesii.

Esti Varsator? Bine, ia-ti colegul Sagetator si procedeaza cum procedezi cu toata lumea, indiferent de zodie: angajeaza-l alturi de tine in proiectele marete si vizionare. Chiar daca nu se va molipsi de entuziasmul tau, te va urma din respect.

Dar daca esti Taur, nu te angaja ca intotdeauna in dezbateri si nu incerca sa cuceresti in fata Sagetatorului titlul de cavaler al dreptatii. N-ai observat ca Sagetatorul nu prea ia in serios cruciadele? Asa este el: rezervat. Gandeste in nuante, se indoieste si nu-si propune sa ajunga la adevarul absolut, pentru ca nu crede in el.

Da, Pestii se pot angaja in jocuri dintre cele mai fascinante cu Sagetatorii: putin teatru, multa subtilitate, surprize si schimbari bruste de atitudine… Intre Pesti si Sagetator se poate lega mai degraba un joc al seductiei reciproce – cu sau fara pretentii de fidelitate – si mai putin o relatie sincera si deschisa.

Dar un alt Sagetator ce sanse are? Din doua, una: ori va fi un acord total, ori va fi o rivalitate ireconciliabila. Depinde de momentul 0, de ceea ce v-a pus fata in fata.

Cat despre Capricorni… Pentru voi nimeni nu este prea rau sau prea bun, pentru ca veti proiecta mereu propria voastra corectitudine asupra celuilalt. Nu ganditi rau, nu ganditi ascuns, deci nu-i veti atribui nici celuilalt asemenea hibe. In concluzie, pentru Capricorn, Sagetatorul este OK, la fel ca oricare alt om.

Una peste alta, vedeti? Nu de Sagetator depinde, ci de voi.

Urbania
Foto: dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania