Numai ochi si urechi: Scorpionul la locul de munca

coleg

Nu te lasa amagit de aerul lui absent nici atunci cand strecori a aluzie ironica sau cand glumesti pe seama lui. Chiar daca, pe moment, nu reactioneaza, nu inseamna ca n-a receptionat si n-a contabilizat. Scorpionul poate fi oricum, numai aerian, nu.

In timp ce lucreaza, stand la biroul sau, el absoarbe in acelasi timp climatul emotional si politic. El invata care-i care, cine detine puterea si despre cine cred ceilalti ca detine puterea. De asemenea, el retine date spre a le folosi mai incolo. Datele si informatiile inseamna putere, iar intuitia il va indruma spre locul in care se afla cele mai pretioase informatii.

Scorpionul nu se deda la barfa sau conversatii despre vreme. N-os sa-l vezi niciodata pe langa filtrul de cafea discutand cele mai noi barfe mondene. Daca, totusi, il gasesti acolo, probabil incearca sa adune informatii utile pentru alta data. Scorpionul este un detectiv innascut, vrea sa stie cele mai profunde, mai intime, lucruri despre ceilalti, dar isi pazeste cu strasnicie intimitatea sa.

Scorpionul este ambitios si pasional. De asemenea, el este foarte competitiv si rareori se va implica intr-un proiect despre care nu are certitudinea ca va iesi bine. El poate fi agresiv, razbunator si paranoic- nu e genul de coleg pe care sa-ti permiti sa-l superi.

Insa, cand ai nevoie de cineva care sa fie de partea ta, nimeni nu e mai potrivit ca Scorpionul. Atata timp cat va respectati reciproc, el iti va fi loial si te va sustine intru totul.

Scorpionul stie sa determine ceea ce este cu adevarat important pentru a incheia afacerea sau a rezolva problema. Are o capacitate fantastica de a ajunge la adevar – indiferent cat de neplacut este acel adevar.

Urbania
Foto: dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania