Prajituri cu branza de vaci

Preincalzeste cuptorul la semnul 2/150°C. Pune biscuitii intr-o punga de nailon si striveste-i cu ajutorul unui sucitor. Amesteca-i cu margarina topita si preseaza-i intr-un strat, la baza unei forme rotunde (diametru de 15 cm), tapetata cu hartie de copt. Da la rece.

Intr-un bol larg, amesteca cu mixerul branza de vaci, zaharul, zeama si coaja rasa de lamaie pana cand amestecul devine cremos. Incorporeaza oul si albusul si toarna compozitia in forma; netezeste suprafata. Da la cuptor timp de 35 de minute. Opreste flacara, deschide usa cuptorului si lasa forma sa se raceasca treptat in cuptor – in felul acesta, suprafata nu se va fisura.

Dupa ce s-a racit bine de tot, orneaza cu fructe si pastreaza la rece, in frigider, pana in momentul servirii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri