Pot astrologii să prevadă cutremurele? Urania dă răspunsul: „Nu se văd, dar se explică. Au o legătură cu contextul astral!”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cutremurele sunt fenomene naturale care pot distruge țări întregi și pot ucide sute de oameni, dacă sunt puternice și au o magnitudine mare. Din fericire, însă, mai des se produc seisme care au magnitudine mai mică.

În cadrul unui interviu pentru Revista Avanteje, Urania a vorbit despre aceste fenomene care îi îngrozesc pe oameni. Ea a explicat în detaliu care este legătura dintre cutremure și contextul astral, dar și în ce sens aceste elemente sunt influențate.

Pot astrologii să prevadă cutremurele? Urania dă răspunsul

Simona Vărzaru, după numele ei real, a mărturisit cum a prevăzut producerea unui mare cutremur în Turcia, fără să-și dorească acest lucru.

„Cutremurele nu se văd, dar se explică, și mai corect se justifică. Acum vreo 10 ani s-a finalizat studiul meu, am beneficiat de o bază statistică, pe care acum în mod ciudat nu o mai găsesc, așa a fost conjunctura. Era o listă cu toate cutremurele de la antichitate încoace, care până în perioada Evului Mediu, mergea pe bază de estimare. Magnitudinea era estimată după descrierile unor martori, după ce se spunea cât au suferit oamenii, sau dacă au fost afectate orașe, clădiri importante. Erau vreo o mie de cutremure mari din Antichitate încoace. Există o concordanță între luna nouă și luna plină.

De exemplu, în decurs de 36 de ore, pe un aspect de lună plină, are loc în Indonezia un cutremur de 7,4 și în România are loc un cutremur de 3,2. Prin urmare, astrologic se explică încărcătura, se explică momentul, dar nu poți să identifici țara sau locul geografic. Cutremurele au o legătură cu contextul astral. Problema este următoarea, noi din punct de vedere seismic, cei care trăim zilnic pe Pământ ne confruntăm zilnic cu situații mai mult sau mai puțin complicate.

O să vă dau un exemplu de care sunt foarte mândră și am atât de mulți martori, încât nici nu am conștiința tulburată că aș comite vreo exagerare. Era la momentul în care la București s-a produs celebra eclipsă în luna august. Toți se temeau că o să fie un cutremur. Partea spectaculoasă a acelei eclipse era reală, era cruce fixă, cele patru rânduri de planete între care se realizau patru cuadraturi, erau la grad perfect. Partea mondenă a acestei eclipse venea din anticipările lui Nostramus despre această eclipsă.

Eram pe 10 august seara, la ziua unei doamne din mediul artistic, toată lumea mă întreba dacă vine vreun cutremur și toți se uitau la mine. Le-am spus să stea liniștiți că nu va veni niciun cutremur la noi. Cutremurul care va veni va fi peste câteva zile, dar nu va fi în România. Și a fost cutremur în Turcia și a fost unul dintre cele mai distructive. Atunci mi s-a făcut frică de anticiparea mea. Subiectul cutremurelor eu l-am studiat. Anticii știau că se este vorba despre pasul lunii,' a povestit Urania, pentru Revista Avantaje.

Urmărește interviul complet în materialul video de mai jos!

In cadrul emisiunii "Povesti de viata", vorbim cu Urania! O discutie inedita si spectaculoasa, despre viata si destin! Aceasta este ADRESA de MAIL unde îi puteți trimite mesaje și întrebări URANIEI: uranissima@libertatea.ro

Posted by Revista AVANTAJE on 8 Decembrie 2017

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Părerea Uraniei despre bijuteriile din aur și argint. Este sau nu bine să le purtăm?

Urania, interviu sincer despre viață și destin

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri