Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie 2017

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie 2017

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie 2017.

BERBEC

Săptămâna 11-17 decembrie 2017 vine cu mai multă muncă decât de obicei. Sarcini de serviciu pe care le-ați tot amânat acum devin urgente. Presiunea această și faptul că nu mai aveți timp liber dau naștere unei stări de nervozitate accentuată. Prezența Lunii în opoziție cu Soarele îi va răscoli pe unii dintre voi, iar pe alții îi va determina să ia o decizie importantă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În perioada care urmează, aveți tendința să vă aruncați cu capul înainte, să nu luați în calcul nicio secundă riscurile. Jupiter vă taie acest elan și datorită lui primiți replici pe măsura acțiunii voastre. Doar așa reușiți să vă dați seama că nu acela este drumul pe care trebuie să-l urmați. Dați dovadă de egoism, vă centrați doar pe problemele voastre și ignorați complet ceea ce se întâmplă în jur.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 11-17 decembrie 2017 abundă în situații favorabile. La locul de muncă, purtați niște discuții care vor avea finalitatea pe care v-o doriți. Poate că problema nu se rezolvă acum, dar se fac pași importanți către rezolvarea ei. Aspectul format de Lună la sfârșit de săptămână favorizează începerea unui nou ciclu: la unii  poate fi vorba despre oficializarea unei relații, la alții – de o decizie privitoare la statutul relației.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În perioada care urmează, veți fi capabili să vorbiți la obiect, să nu vă pierdeți în detalii. Veți încerca, de asemenea, să vă îmbunătățiți relațiile cu familia, sa iertați, să treceți cu vederea. Între 13 și 16 decembrie, Luna străbate casa a 5-a și împreună cu Marte și Jupiter va favoriza trăirile intense. Veți avea tendința să vă plângeți mult de milă, să vă victimizați și cu mare greutate veți reuși să vă restabiliți echilibrul.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 11-17 decembrie 2017 vine cu reajustări ale bugetului de familie. Apar cheltuieli neprevăzute, care vă determină să redirecționați sume importante de bani alocate inițial plăcerilor. În a doua parte a săptămânii, sunteți târâți în conflicte generate de rude. Și de data asta nu diplomația vă va fi de ajutor, ci atitudinea radicală. Nu intrați în jocul rudelor care au intenții ascunse.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Luna care se formează pe segmentul vostru natal vă dă disciplină interioară. Însă nu vă veți putea limita să puneți ordine doar în viața voastră, veți încerca s-o faceți și cu cei din jur. Revărsarea calităților voastre asupra celor din jur nu face decât să-i enerveze, mai ales dacă sunt membri ai familiei. Nu este cel mai bun moment să puneți ordine în viețile celor din jur. Intențiile voastre bune au mari șanse să fie ignorate și ironizate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 11-17 decembrie 2017, veți avea o perioadă în care vă veți dori cu ardoare să ajungeți la un echilibru trupesc. Renunțați la mâncarea nesănătoasă, la excese, țineți diete de detoxificare sau faceți terapii corporale care au menirea să vă readucă la starea de normalitate. Între 11 și 13 decembrie, Luna traversează semnul vostru zodiacal și vă conferă farmec, blândețe. Femeile pot folosi aceste calități în avantajul lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Jupiter și Marte se află în semnul vostru zodiacal și vă cadorisesc cu multă ambiție. Universul vostru interior e foarte bine separat. Faceți clar distincția între problemele importante și cele neimportante, între problemele personale și cele ale celor din jur și știți exact cât să vă implicați. Nu mai sunteți dispuși să tolerați carențele de educație, lipsa de maturitate, superficialitatea și îi somați pe cei din jur să-și schimbe atitudinea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În prima zi a săptămânii 11-17 decembrie 2017, voi veți avea parte de posibile discuții într-un context administrativ. Se va pune în discuție activitatea voastră, conduita sau competența voastră. Va fi nevoie să vă justificați, să argumentați sau să prezentați un plan de viitor în așa fel încât să nu riscați să fiți înlăturați din funcție sau competențele voastre să fie contestate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 11-17 decembrie 2017, veți fi morocănoși, nemulțumiți de voi și de restul lumii. Nu veți reuși cu niciun chip să găsiți soluții la problemele care vă frământă, nici la voi, nici la cei din jur, nici în tratatele și cărțile pe care le consultați. Soluția problemei se regăsește, însă, în universul vostru interior, bulversat în această perioadă de contextul astral format de Luna Neagră și de Pluton.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Voi sunteți favorizați, în această perioadă, de tranzitul Lunii în casa a 9-a în zodia Balanței. Sunteți năpădiți de gânduri bune și de inspirație și predispuși la învățare. Este o perioadă în care vă veți înțelege și îndrepta greșelile. Se produce o transformare profundă a voastră, reușiți să trageți concluzii majore asupra vieții și aceste lucruri se vor întâmpla în urma lecturării unei cărți sau în urma discuției cu o persoană de excepție.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal