Părerea Uraniei despre bijuteriile din aur și argint. Este sau nu bine să le purtăm?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Sunt frumoase și orice femeie visează la ele, însă bijuteriile din anumite metale prețioase pot avea un impact negativ asupra noastră. Urania, femeia celebră în toată țara pentru predicțiile sale astrologice, a vorbit despre bijuteriile din aur și argint și despre modul în care ne pot influența acestea viața.

Părerea Uraniei despre bijuteriile din aur și argint

Când vine vorba despre bijuterii, Urania nu este deloc o femeie pretențioasă. Chiar dacă aurul este apreciat de toate doamnele și domnișoarele, acest metal prețios nu este și pe placul Uraniei. Într-un interviu acordat Revistei Avantaje, aceasta a explicat care sunt motivele pentru care în cutia ei de bijuterii nu păstrează obiecte din aur și de ce acestea îi pot influența într-un mod negativ pe toți cei ce le poartă.

“N-am avut aur decât în două, trei momente din viața mea. Aurul nu mi-a purtat noroc. Din tot studiul meu am realizat cât de nociv este aurul. Aurul îți fură ochii, dar îți fură mintea, îți fură sufletul, îți fură conștiința și îți determină existența. Aurul este un metal pe care eu nu îl recomand. Fiecare face ce vrea, eu nu am aur. Să vă spun sincer nici nu îmi face o impresie alta decât că este o bijuterie frumoasă din punctul de vedere al bijutierului, creația, imaginația. În principal îmi place argintul și nu am lucruri scumpe. În schimb, nici nu aș da, eu dau banii pe cărți.”, a spus Urania, pentru Revista Avantaje, în cadrul emisiunii “Povești de viață”.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea în întregime declarația Uraniei.

Foto: facebook

Citește și:

Urania, interviu sincer despre viață și destin

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie 2017

Cum să cureți bijuteriile de argint acasă? Este cea mai simplă metodă și vor fi ca noi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri