Personalități din România care au murit în 2018. A fost anul în care ne-au părăsit mari artiști, politicieni, oameni de televiziune

Anul 2018 a luat cu el nume grele din viața artistică, din viața politică, din televiziune sau din fotbal. În materialul video de mai sus îți prezentăm șase personalități din România care au murit în 2018.
În aprilie, s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Prodan. Conform unui comunicat de presă emis de Spitalul Elias, unde artista a fost internată în ultimele sale zile, aceasta a încetat din viață în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă, care i-a afectat ficatul și pancreasul.
Trei săptămâni mai târziu, în mai, înceta din viața, la vârsta de 89 de ani, Doina Cornea, fosta disidentă a regimului comunist. Conform declarațiilor fiului său, Leontin Juhasz, aceasta a murit în locuinţa ei din Cluj-Napoca, fiind bolnavă de mai multă vreme.
Tot în mai s-a stins din viață reputatul comentator Cristian Țopescu, vocea inconfundabilă din spatele competițiilor sportive. Avea 81 de ani, iar reprezentanții Spitalului Elias, unde a fost internat în ultimele zile de viață, au precizat că decesul a survenit, ca și în cazul Ionelei Prodan, pe fondul unui stop cardiorespirator iresuscitabil.
Carmen State, prezentatoarea emisiunii „Fără etichetă' de la TVR 1, s-a stins din viață în luna iulie, la doar 51 de ani. Lucra în Departamentul Minorități al TVR și, conform TVR, era “vorbitoare de limba romani şi printre primele persoane din România care şi-au asumat apartenenţa la etnia romă“. Cauza morții se pare că a fost un infarct.
În august, a închis ochii pentru totdeauna taragotistul Dumitru Fărcaș. Avea 80 de ani și a murit în urma unui infarct, fiind internat într-un spital din Cluj-Napoca, unde urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.
În octombrie, a încetat din viață Ilie Balaci, cel supranumit “Minunea Blondă”, legendarul fotbalist al Craiovei Maxima. Cauza morții a fost un atac cerebral. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute de către medicii care au venit acasă la el.
Surse foto: hepta, facebook
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri