Paul Ipate și Octavian Strunilă, mărturisiri despre relația pe care au avut-o cu Stela Popescu: „Era o femeie plină de energie, nu dădea niciun semn de boală în ultima perioadă”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Vestea că marea actriță Stela Popescu s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. A fost găsită moartă la ea acasă, în această după-amiază, chiar de către fiica ei adoptivă, Ioana. Până la acest moment, există suspiciunea actrița a căzut și s-a lovit cu capul de podea.

Paul Ipate și Octavian Strunilă, mărturisiri despre relația pe care au avut-o cu Stela Popescu

Octavian Strunilă și Paul Ipate se aflau chiar în timpul unui interviu live pe Facebook pentru Revista Avantaje, în momentul în care au aflat vestea tragică. Cei doi au mărturisit că au cunoscut-o pe marea actriță, ba chiar s-au întâlnit cu ea recent.

Octavian Strunilă a povestit că Stela Popescu a fost invitată în cadrul emisiunii sale „Jocuri de celebritate', în ultimele luni. El a povestit că a actrița se simțea chiar foarte bine, avea multă energie și nu prezenta semne de boală.

„E o veste foarte tristă. Eu nu am avut un contact atât de strâns cu domna Stela, în sensul în care nu am filmat într-un proiect cu dânsa și nici în teatru n-am colaborat. Chiar este o veste tristă, ne pare foarte rău. Se întâmplă asta după o carieră adevărată. Stela Popescu poate să însemne pentru teatrul românesc, pentru scena românească, ceea ce și-ar dori orice femeie de la o carieră în meseria asta, de la cântat, până la spectacole, televiziune și filme. (…)

Eu am cunoscut-o pe doamna Stela, dar nu am filmat în același proiect. Ne-am întâlnit ca să zic așa și într-adevăr avea multă energie. De asta mă miră vestea, pentru că ea avea o energie debordantă chiar în ultima perioadă. A venit la noi la emisiune la „Jocuri de celebritate' și a filmat, și era extrem de vie și de sănătoasă la cap, pentru un om de vârsta dânsei. Vreau să spun că era în temă cu absolut tot ce se întâmplă, era la zi cu absolut tot ce se întâmplă. Jocuri de celebritate este un concurs despre vedete din întreaga lume și despre tot ce întâmplă astăzi și dânsa a fost foarte bună în emisiunea respectivă și asta se întâmpla acum nu mai mult de jumătate de an și mă miră. Mă miră foarte tare că s-a întâmplat asta.

Nu dădea niciun semn de boală, ba din contră mi se părea că era un om, care ar fi putut să facă meseria asta în continuare atât pe teatru, cât și pe film,' a spus Octavian Strunilă.

De asemenea, Paul Ipate a povestit faptul că imediat după ce vorbea cu Stela Popescu, starea i se schimba complet și avea mai multă energie.

„Eu am cunoscut-o pe Stela Popescu foarte puțin, era o femeie plină de o energie bună. Atât cât am cunoscut-o, pot să spun că era o femeie extrem de energică. Nu mai vorbim despre talentul ei și despre ce a făcut în teatru, pentru că este pleonatic, este evident ce a lăsat femeia asta în urmă ca actor. De două, trei ori am interacționat cu ea și pot să spun că era o femeie extrem de iubitoare, energică și mișto. Când am cunoscut-o prima dată pe această femeie am rămas în cap cu atât: uite ce mișto e femeia asta, cât de optimistă este. După ce am vorbit cinci minute cu ea, am plecat cu o super energie, oricât de deprimat eram sau de supărat, mi-am revenit,' a adăugat și Paul Ipate.

Urmărește întregul interviul în materialul video de mai jos!

https://www.facebook.com/RevistaAVANTAJE/videos/1917927234888288/

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Actrița, care în luna decembrie urma să împlinească 82 de ani, a fost găsită fără viață în locuința sa. După ce a fost primit apelul de urgență, două autospeciale SMURD s-au deplasat în zona în care locuia actrița, însă medicii nu au mai putut să o salveze. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, aceștia doar au putut constata decesul, fără să mai fie nevoie de resuscitare.

Stela Popescu a muritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale', a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, potrivit adevarul.ro.

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

ULTIMUL INTERVIU: Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani

Mihaela Rădulescu, elogiu adus marii actrițe Stela Popescu

Motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici

Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Stela Popescu, secrete de stil. Ce articol vestimentar nu a purtat actrița până la 30 de ani?

Are 81 de ani, dar are la fel de multă energie ca în tinerețe! Fotografii de colecție cu Stela Popescu

Stela Popescu, mai sinceră ca niciodată: „Mie nu îmi place Bendeac deloc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri