Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani

Stela PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Stela Popescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi. Chiar dacă are deja 81 de ani, celebra actriță nu și-a pierdut simțul umorului și a vorbit cu sinceritate despre lucrurile intime din viața ei, în cadrul unui interviu. 

Chiar dacă a împlinit deja frumoasă vârsta de 81 de ani, actrița nu s-a jenat deloc să vorbească deschis despre sex, despre copii, ba mai mult decât atât, ea a recunoscut și faptul că a înșelat.

„E greu să te îndrăgostești de bărbații cu care joci, pentru că le vezi și părțile rele. Eu nu m-am apropiat de vreun bărbat decât dacă îmi plăcea foarte tare. Altfel nu, în cinci minute îi deveneam prietenă. (…) Când am divorțat, pur și simplu am fugit de acasă. Fostul meu bărbat era foarte bun, dar nu era chimie aceea. Am fost căsătoriți timp de 8 ani. Eu nu mi-am dorit copii. Nu știu de ce nu mi-am dorit, pentru că îmi plac copiii, dar am avut mereu teamă de durere și acum am teamă de durere, frică de durere. Când eram mică am avut o operație îngrozitoare, pentru că  m-a mușcat de cap un păianjăn veninos, când aveam cinci ani şi am fost operată pe viu. De atunci am rămas cu frica de durere. 

Dacă bărbatul își dorește copii, îi vei face copii. Eu am avut noroc că nici Puiu al meu nu a vrut copii. El mi-a zis, dacă vrei să faci, poți să faci, dar să știi că eu nu vreau. Aaa, zic „te-a auzit Dumnezeu!' Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia.

Eu nu m-am apropiat de un bărbat decât dacă îmi plăcea foarte tare. Am fost un băieţoi în tinereţe. Îmi spuneau că atunci când îmi face unul curte imediat devin amică. Nu am avut întâmplări foarte multe. Eu sunt pătimaşă. 

Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Dar cred că depinde de cei doi să păstreze ardoarea relației. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, dar cu mare grijă. Există situații în viață când nu mai poți să-ți stăpânești pornirile, când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu,' a spus Stela Popescu, la emisiunea „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Actrița a vorbit puțin și despre trucurile ei de înfrumusețare.

„Simplitatea și adevărul, dacă te comporți ca un om normal, atunci vei fi frumos. (…) Eu nu mă dau cu cremă pe față, nu îmi place așa, mi se pare scârbos. Mă duc la coafor în schimb, dar acasă moațe în cap nu mi-am pus față de bărbatul meu. Nu îmi place mie să mă vadă așa,' a mai dezvăluit celebra actriță.

Stela Popescu a trăit o poveste de dragoste ca în filme, alături de Puiu Maximilian. Actrița a suferit enorm de mult după ce și-a pierdut soțul.

Stela Popescu a ținut mereu pasul cu vremurile 

Actrița are o vastă carieră și în televiziune. Stela Popescu a cochetat cu televiziunea de la înființare până în prezent, a continuat să joace în piese de teatru și emisiuni de divertisment, iar vârsta înaintată nu a fost un impediment pentru ea. A reușit să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. Televiziunea publică TVR a scos pe piață DVD-urile „O stea printre stele' (2006) și „Stela și Arșinel' (2005) care reunesc o parte dintre aparițile televizate ale Stelei Popescu.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Are 81 de ani, dar are la fel de multă energie ca în tinerețe! Fotografii de colecție cu Stela Popescu

La 78 ani, Rodica Popescu Bitănescu a îmbătrânit frumos! Imagini de colecție din tinerețea actriței

Momente cumplite pentru Alexandru Arșinel! Soţia lui, în stare critică. „Este vorba de operaţie pe creier'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete