Motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici

motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe ale României, iar vestea morții sale a îndurerat o țară întreagă. 

La 81 de ani, Stela Popescu era tot timpul plină de viață, cu zâmbetul pe buze, acesta fiind și motivul pentru care multe persoane au fost șocate atunci când au primit vestea morții actriței. Aceasta a fost găsită fără viață în locuința ei, iar medicii ajunși la fața locului au putut doar să constate decesul.

Motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici, strâns legat de perioada copilăriei

Dacă din punct de vedere profesional a avut o carieră solidă, la care orice actor visează, mulți s-au întrebat de ce actrița nu și-a dorit o familie numeroasă, cu mai mulți copii. Într-un interviu acordat emisiunii “Xtra Night Show”, Stela Popescu a mărturisit de ce nu a avut copii biologici, motivul fiind strâns legat de perioada copilăriei.

“Eu nu mi-am dorit copii. Nu știu de ce nu mi-am dorit copii, ador copiii. Am avut teamă de durere întotdeauna. Și acum mi-e teamă de durere, mi-e frică de durere. Am avut la 5 ani o operație la cap, m-a mușcat un păianjen otrăvitor și m-au operat pe viu, că era război și probabil că de atunci am rămas înfricoșată.” a povestit Stela Popescu, pentru “Xtra Night Show”.

Cine este fiica adoptivă a Stelei Popescu?

Chiar dacă nu a avut copii biologici, puțini știu că Stela Popescu a experimentat rolul de mamă. Actrița a mărturisit că a adoptat o nepoată de-a soțului ei, pe care a crescut-o. Doina Maximilian este fiica adoptivă a Stelei Popescu, pe care aceasta a crescut-o încă de la 16 ani.

“De la 16 ani am luat o nepoată de-a lui (n.r Puiu Maximilian) și am crescut-o. Acum are 60 de ani. Deci eu am avut copil toată viața.”, a spus Stela Popescu, într-un interviu pentru emisiunea “Xtra Night Show”.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani

Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete