Stela Popescu, mai sinceră ca niciodată: “Mie nu îmi place Bendeac deloc”

stela popescu despre mihai bendeac (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Stela Popescu este o emblemă a teatrului românesc și este considerată una dintre cele mai talentate actrițe din România. Cariera solidă pe care o are în spate și succesul câștigat de-a lungul timpului o fac pe aceasta să rămână printre preferatele publicului.

Chiar dacă este de părere că generațiile actuale sunt pline de talent și vin tare din urmă, Stela Popescu nu este impresionată de actorii care sunt pe val de-o bună perioadă de timp. Vorbind despre Mihai Bendeac, un actor care a câștigat simpatia publicului și care se bucură de un real succes, Stela Popescu și-a exprimat părerea în cel mai sincer mod cu putință despre activitatea acestuia, considerând că drumul pe care actorul l-a ales nu este cel mai potrivit.

“Mie nu îmi place Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu îmi place drumul pe care l-a luat, orice prost de pe stradă poate să facă d-astea, nu un artist. Adică el, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru, nu e chiar să placă la toată lumea”, a spus Stela Popescu într-un interviu pentru dcnews.ro.

În ciuda faptului că Mihai Bendeac este apreciat de public, Stela Popescu nu face parte din categoria persoanelor care îi urmăresc activitatea, aceasta fiind de părere că stilul în care a ales să facă actorie nu este pe placul tuturor persoanelor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Stela Popescu și Mihai Bendeac.

Foto: facebook

Citește și: 

Delia, despre cine „poartă' talentul în familia sa: „Eu nu îl moștenesc pe tata'

Prima imagine cu Florin Piersic după ce s-a zvonit că este bolnav! Artistul a vorbit despre starea lui de sănătate

Draga Olteanu Matei împlinește astăzi 84 de ani, dar trăiește cu o mare suferință în suflet

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro