Pana pe 27 ianuarie astrele ne ajuta sa vedem lucrurile clar

Pana pe 27 ianuarie astrele ne ajuta sa vedem lucrurile clar

Este o saptamana de actiune in care planul mental poate avea un impact foarte puternic asupra experientelor de viata.

Mercur este planeta care reflecta gandirea (ratiunea) noastra, facultatile intelectuale, logica si modalitatea sa de expresie prin caracteristicile semnului zodiacal in care se afla in harta natala.

De asemenea, arata capacitatea noastra de sinteza si modul (viteza) de reactie in interactiunea cu ceilalti.

Analiza astrologica a influentei energetice a planetei Mercur ne arata modul in care receptionam, intelegem, asimilam si exprimam informatia, sub forma scrisa sau verbala, si cum folosim acest instrument in procesul propriei transformari.

Este o planeta traditionala (cunoscuta si studiata din antichitate), rapida, personala – care prin aspectele construite in tranzit ne ofera detalii referitoare la evolutia vietii personale.

Pe parcursul saptamanii planeta Mercur construieste aspecte cu greii sistemului solar, imediat dupa ce a intrat, in tandem cu Soarele, in semnul Varsatorului : un aspect de sextil cu planeta Uranus (marti), un aspect de trigon cu planeta Jupiter (miercuri) si o cuadratura cu Saturn (vineri).

Cumva, mintea noastra se straduieste sa se rupa din lanturi. Este important sa urmarim orientarea atentiei noastre si sa ne stabilizam intentiile, pentru ca atentia si intentia dirijeaza forta gandului.

In intervalul de timp in care Mercur traverseaza semnul Varsatorului, mintea noastra se elibereaza de prejudecati, se stabilizeaza devenind mult mai obiectiva.

Acum putem dezvolta abilitatea de a vedea lucrurile mult mai clar si detasat, fiind deschisi catre experiente de viata noi.

Perceptiile devin mai profunde si putem construi o viziune mai bine structurata si originala a propriului viitor.

Cei care vor sa inteleaga mai mult, pot acum sa-si largeasca perspectiva asupra problemelor pe care incearca sa le rezolve. Sau pot descoperi moduri noi de abordare a diferitelor situatii prin care trec.

Daca saptamana trecuta ne-am stabilizat din punct de vedere afectiv, daca ne-am descifrat trairile emotionale si ne-am asumat mesajul sufletului, acum, puterea gandului si cuvantului nostru poate construi circumstantele necesare pentru a atinge scopul dorit sau, macar pentru a face pasi importanti in aceasta directie.

Putem pune la punct planuri, strategii de indeplinire a acestor planuri, putem stabili prioritati, putem descoperi noi alternative. Gandim mai bine, original si independent, avand sanse sa eliminam confuzia si sa evitam deciziile pripite.

In acelasi timp insa, este accentuat spiritul critic si orice manifestare nepotrivita a mentalului sau a comunicarii va fi blocata de influenta energetica a planetei Saturn prin diferite obstacole sau intarzieri.

Este important sa fim atenti la cum se potrivesc sau nu, lucrurile, pentru a intelege unde le fortam sau, unde nu am descifrat inca, intreg potentialul disponibil. Ar fi mai sanatos sa nu ne luptam cu nepotrivirile, sa incercam sa intelegem sensul experientei derulate si sa fim pregatiti sa ajustam totul din mers.

Din punct de vedere al fazelor Lunii, incepem saptamana cu aspectul de trigon Soare-Luna (luni seara) care reprezinta un moment foarte potrivit pentru dezvoltarea programelor deja incepute. Initiativele noi au mai multe sanse sa creasca frumos daca le lansam dupa ora 16:00.

Partea a doua a saptamanii, incepand de joi, reprezinta zile de efort cu implicare totala si cu eficacitate maxima ce pot realiza de fapt pregatirea terenului pentru schimbari de situatie de care ne-am putea bucura in luna urmatoare.

Mesajul saptamanii este : “Lasati mintea libera si urmati-o”

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania