Intre 13-19 ianuarie 2013 astrele ne-ar putea aduce iubirea

Din aceasta zbatere afectiva vom iesi mai puternici si cu o viziune mai larga si cu siguranta mai inteleapta asupra modului in care exprimam iubirea.

Sunt posibile si fluctuatii financiare care, pana spre mijlocul saptamanii ne vor aduce un plus de responsabilitate si determinare in planurile noastre care tin de finante.

Daca primim si intelegem mesajul lectiei, putem atrage sansa sau o stabilitate sanatoasa in afaceri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Din punct de vedere al fazelor ciclului Lunar, suntem in perioada de crestere a Lunii.
Faza de Luna Noua s-a format in semnul Capricornului, vineri 11 ianuarie 2013, fiind prima Luna Noua a noului an.

Acest nou inceput de ciclu al fazelor Lunii ne-a reactivat un potential creator pe care suntem chemati sa ni-l asumam, cu responsabilitate fata de noi insine mai ales si fata de viata noastra.
Pentru fiecare dintre noi, darul energetic apare in acel sector de viata pe care se suprapune Luna Noua pe harta natala (gradul 21.43 Capricorn).

De data aceasta insa dorinta astrelor ar fi sa le primim oferta cat mai constienti si responsabili. Contextul astral lanseaza o chemare la implicare responsabila si asumata, in viata noastra si a comunitatii, prin valorificarea propriilor resurse, de orice tip.

Primele doua zile dupa faza de Luna Noua sunt potrivite pentru a gandi planuri si strategii de a le realiza. Apoi, chiar de luni putem incepe sa ne implicam in derularea actiunii, mai intai prinfolosirea propriilor resurse, fie ca e vorba de cele financiare, fie despre capacitatile creatoare sub orice forma.

Miercuri este posibil sa intalnim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua. Este si o zi potrivita sa verificam strategia pe care am gandit-o pentru realizare a acestor planuri, mai ales ca este posibil sa ne simtim mult mai motivati si mai ancorati in ceea ce facem.

Pana la sfarsitul saptamanii parcurgem primul sfert de ciclu lunar, sambata formandu-se primul patrar, – aspectul de cuadratura Soare- Luna, care este posibil sa ne transmita o usoara tensiune.

Rolul acestei stari contradictorii este de a ne ajuta sa intelegem mesajul eventualelor dificultati intalnite, care, ne arata daca ceva nu merge conform planului precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit.

Tot sambata, Soarele in miscarea sa aparenta pe bolta ceresca, intra in semnul Varsatorului, pe care il traverseaza pana pe 19 februarie. Odata cu Soarele, intra in semnul Varsatorului si planeta Mercur, care tranziteaza acest semn pana pe 5 februarie.

Astfel, este posibil ca activitatile de orice tip sa devina mult mai intense, oamenii se pot implica mai mult si mai hotarat in ceea ce fac, informatia circula mai repede si pe mai multe directii iar noi avem capacitatea de a o sintetiza si de a o valorifica mai bine.

Este posibil sa interactionam mai bine sau mai armonios cu grupuri sau diferite organizatii sau, putem constitui (mai usor sau cu mai mult succes) un grup de interes comun.

In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Varsatorului, se poate sa redescoperim latura noastra creativa, sa ne reactivam altruismul si sa-l manifestam cu mai mare incredere.

De asemenea se poate accentua nevoia de cunoastere si de raspandire a cunosterii dobandite, precum si interesul pentru tot ce reprezinta “noul” in viata noastra si in jurul nostru. Este posibil sa creasca interesul pentru aspectul spiritual al vietii.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania