Până la această ora: 89,212 este numărul total de oameni care au luat coronavirus. Câți dintre ei au murit?

COVID-19 sau Coronavirus face în fiecare zi noi victime la nivel global. Conform worldmeters.info 89,212 este numărul total de oameni care au luat coronavirus. Din ei un număr de 45,183 de persoane s-au recuperat, în schimb numărul deceselor îngrijorează Organizația Mondială a Sănătății.

Conform datelor strânse până în acest moment, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în China, locul de izbucnire a virusului: 80,026 de cazuri în total, dintre care 2912 dintre ele sunt decese, 44,568 sunt recuperați, iar 7110 sunt în continuare în stare foarte gravă.

Pe locul secund se află Korea de Sud cu 4,335 de cazuri dar cu multe suspiciuni de noi îmbolnăviri. Pe locul 3 este Italia cu 1,694 urmată de Iran cu 978 de cazuri de coronavirus.

89,212 este numărul total de oameni care au luat coronavirus. Câți dintre ei au murit?

Până în acest moment din numărul total de îmbolnăviri, 3051 persoane au pierdut lupta cu acest nou apărut virus pe scară planetară. Din păcate, cifrele se schimbă la fiecare oră…

Dintre pasagerii vasului de croazieră Diamond Princcess, 705 turiști au contactat coronavirus, 7 au decedat iar 36 se află în stare critică. Dintre țările europene, exceptând Italia, țara care înregistrează cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus este Germania: 155 de persoane infectate.

Până la ora actuală 67 de țări sunt afectate de virusul COVID-19.

În România sunt raportate 3 cazuri de îmbolnăviri din care unul recuperat și mai multe persoane în carantină. Bolnavii sunt internați la Institutul de boli infecțioase Matei Balș.

fOTO: 123rf

Citește și:

Țelina toxică: cum îți dai seama când devine țelina toxică

De ce se spune că uleiul de argan este „aur lichid'?

A fost confirmat primul caz de coronavirus din România. Ce măsuri au fost luate?

 

Stiri coronavirus Romania – citește cele mai noi informații despre cazurile din țară

Vezi și: Simptome coronavirus – cum se manifestă și cum se transmite

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sanatate