Pălăriuțe fondante

palariute fondante

16 bucăți gata în 25 de minute + 2 ore timp de întărit, 170 calorii, 2 g grăsimi, 39 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării pălăriuțelor

40 g unt nesărat, tăiat cuburi

50 g marshmallow

3 linguri miere

75 g pufarine

400 g fondant alb

Colorant alimentar roz bombon, bleu, galben și lila

9 marshmallow, tăiate în două

Ornamente colorate pentru presărat

Cum prepari pălăriuțele fondante

1 Pentru bază unge cu unt o formă de copt brioșe mici cu 16 locuri. Topește untul, marshmallow și mierea la foc mic până la omogenizare. Ia vasul de pe foc și adaugă pufarinele. Amestecă pentru a se unge uniform.

2 Pune în fiecare loc de brioșă circa 1 linguriță de compoziție și presează cu dosul lingurii unse cu unt pentru a nivela suprafața. Lasă să se întărească 1 oră.

3 Între timp, combină fondantul cu 4 linguri apă rece și apoi porționează în 4 boluri. Adaugă câte puțin colorant în fiecare bol și diluează din nou cu puțină apă pentru ca fondantul să fie ceva mai vâscos decât mierea. Toarnă fondantul în 4 cornete din hârtie de copt, fără să tai vârful încă.

4 Scoate compoziția cu pufarine din forme și ”lipește“ cu puțin fondant 4 bucăți pe 4 discuri de marshmallow. Glasează apoi ”pălăriuța“ cu fondant.

5 Lasă la întărit puțin înainte de a presăra ornamentele colorate. Lasă să se întărească bine și apoi lipește dulciuri mai mari cu fondantul rămas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dulciuri