(P) Mic-dejun la pahar pentru mai multă energie

Cu siguranță, cu toți am avut, la un moment dat, zile atât de pline încât nu știam de ce să ne apucăm mai întâi, zile în care plecam de acasă cu noaptea în cap și ne mai întorceam seara târziu.

Sunt acele zile în care numai la mâncare nu-ți stă capul, în care bei cafea după cafea, într-un gest reflex, doar pentru a căpăta puțină energie pentru încă alte câteva ore.

Profită de toate aceste beneficii pentru sănătate ale fructelor, legumelor și semințelor integrându-le în alimentația ta zilnică. Consumă-le sub formă de suc, pentru a fi mai ușor asimilate de organism. În acest scop, îți va fi de mare ajutor storcătorul cu presare la rece de la Philips, care extrage până la 90% din fructe și legume, conservând, astfel, mare parte din principiile nutritive ale acestora.

Healthy Drinks, aplicația care te susține să ai un stil de viață sănătos

Pentru a-ți veni și mai mult în ajutor, Philips a lansat de curând aplicația Healthy Drinks, disponibilă pentru Android și iOS, extrem de utilă dacă te-ai hotărât să adopți un stil de viață sănătos.

Cu ajutorul acestei aplicații îți va fi mult mai ușor să afli valoarea nutrițională a băuturilor tale preferate și, de asemenea, beneficiile lor pentru sănătate.

Tot ce ai de făcut este să-ți setezi câteva obiective personale. Aplicația Healthy Drinks te va ajuta să le atingi, punându-ți la dispoziție o mulțime de rețete simple, programe de până la o săptămână, dar și… lista de cumpărături.

Nu ezita să profiți de toate aceste opțiuni disponibile acum prin aplicația Healthy Drinks!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sport si sanatate