(P) Cum să-ți asiguri zilnic necesarul de vitamine

Funcționarea optimă a organismului este posibilă doar dacă îi furnizăm acestuia substanțe nutritive. Astfel, proteinele, lipidele, glucidele, vitaminele și mineralele devin garanții unui organism sănătos. În plus, vitaminele și mineralele sunt principalii furnizori de energie.  

suc natural

Cele mai bune surse de vitamine sunt, după cum știm cu toții, fructele și legumele. Necesarul de vitamine al organismului este satisfăcut în urma consumului a minimum 5 porții de fructe și legume zilnic. Dar câți dintre noi respectă regula celor 5 porții? Iar în cazul celor care chiar reușesc s-o respecte, nu intervine monotonia?

Dacă te afli într-una din aceste situații, avem pentru tine o sugestie: pentru varietate, consumă, pe lângă fructe și legume în stare crudă, și sucuri naturale. Cu storcătorul prin presare la rece de la Philips este acum mult mai ușor să-ți prepari sucurile.

De ce storcătorul prin presare la rece este diferit de storcătorul centrifugal

Philips Micro Juicer

Storcătorul prin presare la rece extrage până la 90% din fructe și legume, iar sucul obținut este mai dens datorită pulpei finei pe care o conține. De asemenea, poți introduce inclusiv frunze, nuci sau fructe lemnoase, din care vor fi extrase maximum de substanțe nutritive.

Procesul de stoarcere este mai lent și obții suc cu mai multă pulpă (deci și mai multe fibre) decât folosind un storcător centrifugal.

Storcătorul prin presare la rece este și mai silențios decât cel centrifugal și, datorită dimensiunilor compacte, nu ocupă mult spațiu în bucătărie. În plus, grație tehnologiei Quick Clean și Pre-Clean se curăță mult mai ușor, întreg procesul de curățare durând sub 1 minut.

Începe-ți ziua cu un pahar de suc proaspăt și delicios

Îl poți bea oricând pe parcursul zilei, în momentele în care te simți epuizat și lipsit de chef, însă în special dimineața. Începe-ți ziua cu un pahar de suc proaspăt și delicios pentru a fi plin de energie și de poftă de viață pe tot parcursul zilei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Sport si sanatate