Ovidiu Cernăuțeanu se gândește să participe din nou la Eurovision: „Contează și ce țară reprezinți, poate nu voi reprezenta România”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Ovidiu Cernăuțeanu a participat de două ori la Eurovision alături de Paula Seling, în anul 2010 și în 2014. Cei doi au format un cuplu de succes pe scenă, iar piesa „Playing with fire' a obținut locul trei, în anul 2010. 

Paula-si-Ovi-castigatori-semifinalaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ovidiu Cernăuțeanu se gândește să participe din nou la Eurovision

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, Ovi a vorbit din nou despre Eurovision. Cântărețul a mărturisit că se gândește să participe din nou la acest concurs, însă nu este sigur că va reprezenta tot România.

„Ca de obicei Eurovisionul rămâne un proiect de suflet. Nu am reușit să câștig ca autor locul I, deci sunt niște gânduri și legate de Eurovision pentru 2018. Pot spun că am deja compuse două piese foarte bune, dar acest concurs nu stă doar într-o piesă, ci în mult mai mult, contează proiectul în sine, ce pui în scenă, cum îl împachetezi, ce țară reprezinți, poate nu voi reprezenta România, poate voi reprezenta Norvegia, cine știe, sau alte țări. Există deja o piesă foarte bună la care mă gândesc foarte mult.

Nu e exclus să mai particip și cu Paula Seling, pentru că am avut două participări foarte frumoase, suntem un brand în acest concurs împreună, așa ne asociază lumea și ne vede. Cât de mult o să ne asumăm riscul de încerca și a treia oară împreună vom vedea, trebuie ambii să simțim foarte mult piesa și să simțim că într-adevăr momentul este favorabil nouă și să avem încă o dată convingerea că putem face încă o dată o figură excepțională zic eu,' a povestit Ovi, pentru Revista Avantaje.

Arstistul a povestit puțin și despre felul în care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

„Se văd și la mine efectele meselor copioase de sărbători, dar cred că anul ăsta nu am exagerat ca anul trecut. Am mâncat și mâncare norvegiană și românească. Am și arderile foarte rapide și la mine nu se vede așa de mult greutatea Crăciunului ca să zic așa,' a mai adăugat artistul.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

La 39 de ani, Paula Seling arată mai bine decât multe fete de 20! Artista a dezvăluit cum arată meniul ei: „De 7 ani nu mai mânânc…'

Paula Seling: 'Nu tolerez minciuna şi făţărnicia'

Paula Seling si Ovi se pregatesc pentru Eurovision

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedetele răspund...