Oferă ochilor tăi cea mai bună protecţie împotriva soarelui cu Crizal Transitions by Essilor

Acest lucru ar trebui să fie o prioritate pentru oricare dintre noi, indiferent de anotimp sau de intensitatea luminii solare.

Facts:

•La expuneri scurte la razele UV, ochii noştri sunt iremediabil afectaţi;

•Fără protecţie, pot apărea simptome ca: senzaţia de usturime sau durere, lăcrimare sau senzaţia de corp străin în ochi;

•În timp, afecţiunile se agravează şi pot evolua în boli ca: deteriorarea globului ocular, arsuri retiniene sau corneene, cancere ale pielii pleoapelor sau cataractă;

•În fiecare an, populaţia unui întreg oraş de talia Bucureştiului orbeşte din cauza cataractei determinate de expunerea neprotejată la razele UV, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Sfatul specialistului

“Indiferent de ocupaţie sau de vârstă, ochii noştri trebuie protejaţi de razele UV”, declară dr. Horia Pirga, specialist oftalmolog  Essilor.

“Pentru purtătorii de ochelari cu dioptrii, cea mai la îndemână soluţie este purtarea de lentile heliomate, care se închid în momentul în care iau contact cu soarele.

Pentru că mulţi dintre purtătorii de ochelari suferă şi de sensibilitate la lumina puternică, e necesar ca lentilele să întrunească şi această cerinţă.

Singurele lentile de pe piaţă care combină protecţia UV cu minimizarea sensibilităţii la lumină sunt Crizal Transitions, oferite de Essilor”, adaugă dr. Pirga.

Prin urmare, este important să îţi protejezi ochii de razele UV şi de efectele neplăcute ale luminii solare. Poartă lentile de ochelari care asigură o protecţie completă!

Iată şi câteva beneficii ale lentilelor de ochelari

Crizal Transitions:

•Protecţie 100% împotriva razelor UV, eliminând sensibilitatea şi lăcrimarea date de lumina foarte puternică;

•Cel mai bun control al luminii;

•Protecţie atât împotriva razelor care vin din faţă, cât şi din spatele şi lateralul lentilei;

•Cel mai rapid timp de reacţie – se închid la culoare în mai puţin de 60 de secunde de la schimbarea mediului, cu 30% mai rapid în comparaţie cu lentilele fotocromatice obişnuite.

Poţi afla mai multe informaţii despre ochii tăi şi lentilele care ţi se potrivesc pe www.despreochi.ro şi întrebându-ţi medicul despre lentilele de la Essilor.

Essilor este cel mai mare producător de lentile de ochelari din lume. Lentilele oferite de Essilor sunt unele dintre cele mai bune din România şi din lume.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sport si sanatate