Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, câștigătoarele Marelui Trofeu Femeia Anului 2018: “E impresionant să vezi că oamenii vin și cred în ce faci tu”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu sunt două femei minunate care au ales să facă! Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, câștigătoarele Marelui Trofeu Femeia Anului 2018: E impresionant să vezi că oamenii vin și cred în ce faci tu'.

Au fost supranumite “femeile care salvează vieți”.

Când au spus pentru prima dată că vor să facă un spital, majoritatea dintre noi am zâmbit ironic. Părea un scenariu de film, o cerință mult prea în țara lui “nu se poate”…

Au mers pe un drum greu, s-au lovit de multe uși închise, dar cu răbdare și cu o voință de fier au fondat Asociația Dăruiește viață și construiesc un spital… un spital dedicat copiilor bolnavi de cancer.

De la “noi facem un spital”, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu au devenit un fenomen social.

Lor li se datorează construirea primului spital de oncologie pediatrică din România, cu fonduri exclusiv private, motiv pentru care revista Avantaje le-a premiat cu Marele trofeu Femeia Anului 2018.

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, câștigătoarele Marelui Trofeu Femeia Anului 2018: E impresionant să vezi că oamenii vin și cred în ce faci tu'

Vezi în material video de mai sus ce înseamnă Marele Trofeu Femeia Anului 2018 pentru femeile care luptă pentru viețile copiilor.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Iulia Sandu

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro