Octavian Bellu, despre Andreea Răducan, Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului: “Un om special, o femeie inteligentă, hotărâtă, care nu abandonează nici în cel mai greu moment”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Aseară, în cadrul Galei Avantaje, Andreea Răducan a primit premiul Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului. Octavian Bellu, despre Andreea Răducan, Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului: “Un om special, determinat, o femeie inteligentă, hotărâtă, care nu abandonează nici în cel mai greu moment”.

Omul care i-a înmânat premiul a fost nimeni altul decât Octavian Bellu. Campioana și antrenorul care au scris împreună o istorie.

Octavian Bellu, cel mai titrat antrenor din gimnastica românească, a fost omul care a crezut necondiționat în fetița care a făcut ca numele României să răsune în toată lumea.

La gala revistei Avantaje a avut loc o întâlnire de legendă. Andreea Răducan a primit premiul Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului, iar Octavian Bellu i-a fost alături, ca întotdeauna.

Întrebat ce sentimente l-au încercat atunci când antrenorul și-a premiat campioana pentru “O Viață dedicată sportului”, acesta ne-a răspuns:

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Octavian Bellu, despre Andreea Răducan, Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului: “Un om special, determinat, o femeie inteligentă, hotărâtă, care nu abandonează nici în cel mai greu moment”

De asemenea, am fost curioși să vedem care este motivul pentru care Octavian Bellu consideră că Andreea Răducan merită premiul Femeia Anului 2018 pentru O viață dedicată Sportului.

“La Sydney s-a luat o măsură abuzivă asupra unui copil care nu avea nicio vină personal în situația respectivă. Dar activitatea ei de după retragerea din gimnastică, tot ce a făcut… toate au pornit de la Sydney, pentru că atunci a existat poate momentul de maturizare totală… o maturizare precoce și Andreea a devenit omul care este astăzi… un om cu totul special, determinat, o femeie inteligentă, hotărâtă, care nu abandonează nici în cel mai greu moment.

Vezi în material video de mai sus ce ne-a mărturisit cel mai titrat antrenor din gimnastica românească, Octavian Bellu.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Iulia Sandu

Foto:Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

Vezi si:

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro