Corina Zugravu, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea unui Stil de Viață Sănătos: “E o onoare deosebită”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Prin toate proiectele pe care le desfășoară, revista Avantaje promovează stilul de viață sănătos și subliniază de fiecare dată importanța acestuia pentru o bună funcționare a organismului. Am învățat că este important să mâncăm corect, să facem sport și să păstrăm un echilibru în toate.

Corina Zugravu, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

Pentru că ritmul de viață este tot mai alert și de foarte puține ori reușim să ne facem timp pentru noi, medicii nutriționiști sunt cei care ne pot ajuta să luăm cele mai bune decizii atunci când vine vorba despre alimentație. Ei sunt cei care ne atrag atenția când avem tendința de a exagera și ne fac să înțelegem că un stil de viață sănătos este secretul longevității. Corina Zugravu este Femeia Anului 2018 pentru Promovarea unui Stil de Viață Sănătos.

“E o cinste deosebită și mi se pare pe undeva nemeritat pentru că suntem foarte mulți care luptăm în tranșeele acestui război, pe frontul ăsta cu alimentația și cu stilul de viață sănătos. Sper, însă, că lăsăm și urme, sper să se vadă ceva în contemporanii noștri. De obicei ne gândim, uite, a fost Paștele sau Crăciunul și mai puțină lume a ajuns la urgențe pentru că a mâncat în mod exagerat. E o onoare deosebită și sunt convinsă că erau și alții sau altele care l-ar fi meritat în egală măsură ca și mine. E greu de stabilit un etalon, este greu să spunem că asta este adevărat, mai mult de atât nu este adevărat, dar sunt lucruri simple, trebuie să mâncăm conform necesităților noastre și aici există particularități pentru fiecare om, nu sunt doi oameni care să aibă necesitățile identice și mai există și alte componente cum este abținerea de la fumat, consumul moderat de alcool și activitatea fizică, partea cea mai dificilă pentru români care sunt, în general, certați cu aspectul acesta.”, a spus Corina Zugravu, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea unui Stil de Viață Sănătos.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce înseamnă premiul Femeia Anului 2018 pentru Promovarea unui Stil de Viață Sănătos pentru Corina Zugravu.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului: Se pare că am făcut vocea copiilor auzită'

Prof.Dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească: Am încercat să aduc cele mai noi tehnologii pentru a trata femeia în toate etapele vieții ei'

Ce ţinute au purtat invitatele la Gala Femeia Anului 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro