Iulia Gorneanu, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale: “Duc o luptă de 20 de ani”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Iulia Gorneanu este femeia care atrage frumosul și face lumea mai bună și mai autentică. Iulia Gorneanu, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale.

Puternică și determinată, Iulia Gorneanu duce o luptă pentru promovarea identității românești și a valorilor tradiționale  de mai bine de 20 ani.

Iulia Gorneanu a reușit să scoată la lumină valorile demult uitate, crede în bun gust și împletește cu succes tradiția populară cu moda.

Iulia Gorneanu este una dintre femeile care duc mai departe “stilul Regina Maria”, motiv pentru care revista Avantaje a decis să o premieze în acest an.

Iulia Gorneanu a câștigat premiul Femeia Anului 2018 la categoria Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale.

Urmărește materialul video de mai sus și vezi ce înseamnă premiul Femeia Anului 2018 pentru Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale pentru Iulia Gorneanu.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

 

Iulia Sandu

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro