Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului: “Se pare că am făcut vocea copiilor auzită”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului, este cea care a reușit să facă vocea copiilor auzită, motiv pentru care revista Avantaje a decis să o premieze în acest an. 

Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

Ziua de 1 iunie este liberă datorită proiectului propus de Nadia Tătaru, iar toate inițiativele ei au ca principal scop promovarea și apărarea drepturilor copilului. Nadia Tătaru a înțeles că cei mici au nevoie de sprijin și de o comunitate care să le fie alături în fiecare moment, iar ea a reușit să o construiască.

“Pentru mine, acest premiu înseamnă foarte multe pentru că mă onorează și pentru că eu consider că este o răsplată pentru toată munca pe care am făcut-o împreună cu comunitatea Itsy Bitsy ca să facem vocea copiilor auzită și se pare că am făcut vocea copiilor auzită și că oamenii mari, în sfârșit aud că și copiii au drepturi, că pentru copii e important ca mami și tati să le fie un sprijin, să le fie alături. A face legi în țara asta cred că este la fel de greu cu a face copii. 9 luni a durat de când ne-am strâns la prima masă mai multe persoane și ne-am hotărât să facem posibilă ziua de 1 iunie- zi liberă națională. Este greu, la fel ca și a crește un copil, dar este atât de frumos și atât de satisfăcător când vezi că iese treaba și că lumea se bucură și e o lege pozitivă, o lege faină.”, a spus Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului.

Este pozitivă, cu zâmbetul pe buze și își dorește ca pe viitor bullyingul să dispară din școli, acesta fiind proiectul pe care îl are în desfășurare.

“Avem o inițiativă în lucru care aproape că se materializează și anume modificarea Legii educației și includerea bullyingului ca formă de violență psihologică, care să fie la fel tratată ca orice violență fizică. Creierul nostru nu face diferența între o durere fizică și una emoțională și atunci e important ca noi, oamenii mari, să ținem cont de lucrul ăsta. În afară de această lege, facem foarte multe acțiuni de prevenire a bullyingului, asta e pe parte socială națională.”, a spus Nadia Tătaru, Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce înseamnă premiul Femeia Anului 2018 pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului pentru Nadia Tătaru.

Foto: Dumitru Angelescu și Vlad Chirea

Citește și:

Prof.Dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească: Am încercat să aduc cele mai noi tehnologii pentru a trata femeia în toate etapele vieții ei'

Ce ţinute au purtat invitatele la Gala Femeia Anului 2018

Gala Femeia Anului 2018 și-a desemnat câștigătorii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro