Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Bianca Mereuță a investit tot ce avea în cărți și a deschis prima bibliotecă privată din România. Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor.

Într-un moment de răscruce, Bianca s-a întrebat ce-i va lăsa copilului său, dacă va fi să se despartă prematur. Răscrucea aceea a rămas în urmă, dar răspunsul la întrebare continuă să se clădească: o bibliotecă.

Pentru că este omul este cel care face cartea să trăiască într-o lume a tehnologiei, pentru că luptă cu toate forțele să cultive dragostea celor mici pentru lectură, revista Avantaje a desemnat-o pe Bianca Mereuță Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor.

Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor

“Acest premiu înseamnă o onoare, o modalitate de a mulțumi părinților care sunt în comunitate, pentru că sunt acolo căutând valoarea”, ne-a mărturisit Bianca Mereuță.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce înseamnă premiul Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor pentru Bianca Mereuță.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

 

Iulia Sandu

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro