Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Bianca Mereuță a investit tot ce avea în cărți și a deschis prima bibliotecă privată din România. Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor.

Într-un moment de răscruce, Bianca s-a întrebat ce-i va lăsa copilului său, dacă va fi să se despartă prematur. Răscrucea aceea a rămas în urmă, dar răspunsul la întrebare continuă să se clădească: o bibliotecă.

Pentru că este omul este cel care face cartea să trăiască într-o lume a tehnologiei, pentru că luptă cu toate forțele să cultive dragostea celor mici pentru lectură, revista Avantaje a desemnat-o pe Bianca Mereuță Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor.

Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor

“Acest premiu înseamnă o onoare, o modalitate de a mulțumi părinților care sunt în comunitate, pentru că sunt acolo căutând valoarea”, ne-a mărturisit Bianca Mereuță.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce înseamnă premiul Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor pentru Bianca Mereuță.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

 

Iulia Sandu

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro