Prof.Dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească: “Am încercat să aduc cele mai noi tehnologii pentru a trata femeia în toate etapele vieții ei”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

A pus viața și sănătatea femeilor pe primul plan și a muncit pentru a le oferi acestora șansa să trăiască cel mai frumos sentiment din lume, acela de a deveni mame. Prof.Dr. Elvira Brătilă este Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească.

Cu toate că și-a ales una dintre profesiile care implică o mare responsabilitate, Prof.Dr. Elvira Brătilă este modestă atunci când vorbește despre realizările ei. Revista Avantaje a premiat-o în cadrul Galei Femeia Anului 2018 pentru că a introdus în România chirurgia robotică DaVinci, reușind intervenții oncoginecologice folosind cel mai avansat sistem de chirurgie robotică din lume.

Prof.Dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească

A urcat pe scenă emoționată și a dedicat trofeul fiicei sale, marele regret al medicului care a făcut performanță în medicina românească fiind că nu poate petrece mai mult timp cu fetița ei. Pentru Prof.Dr. Elvira Brătilă, premiul Femeia Anului 2018 la categoria Performanță în Medicina Românească este o răsplată în plus pentru munca depusă de-a lungul anilor.

“Mi-a fost foarte greu să mă gândesc ce am făcut pentru această recunoaștere pentru că sunt un om obișnuit care se bucură de fiecare dimineață când se trezește, se bucură că îi vede pe cei dragi din familie, care își face meseria cu multă bucurie, cu mare plăcere, meserie în care consider că m-a îndrumat Dumnezeu să o fac, ca urmare m-am gândit ce am făcut ca să merit acest premiu din partea revistei Avantaje. Am muncit și am încercat să aduc cele mai noi tehnologii pentru a trata femeia în toate etapele vieții ei, indiferent de suferințe și a o ajuta să treacă peste toate suferințele cu care se confruntă, când e tânără, în perioada de 40-50 de ani, inclusiv în perioada de premenopauză și postmenopauză. Mulțumesc foarte mult revistei Avantaje care este cea mai iubită și apreciată revistă a femeilor din România și pot să spun că sunt copleșită de acest premiu.”, a spus prof.dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru performanță în medicina românească.

După ce a introdus chirurgia robotică DaVinci în România, Elvira Brătilă visează să deschidă o școală de chirurgie minim invazivă.

“Aș vrea să construiesc în România, împreună cu colegi din alte țări, alături de care am și pornit acest proiect, o școală de chirurgie minim invazivă, de laparoscopie și chirurgie robotică, pentru că nu este suficient să fii tu cel care operează. Important e, când ajungi la un anumit nivel, să construiești echipe de tineri care să îți urmeze drumul, echipe care să ofere femeilor pe care le tratează aceleași beneficii pe care le-ai oferit și tu în practica medicală.”, a spus prof.dr. Elvira Brătilă, Femeia Anului 2018 pentru performanță în medicina românească.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea ce înseamnă premiul Femeia Anului 2018 pentru Performanță în Medicina Românească pentru Prof.Dr. Elvira Brătilă.

Organizată de echipa revistei Avantaje, cu sprijinul Herbalife şi a palatului din inima capitalei, Le Chateau, Gala din acest an a ajuns la cea de-a a XXI-a ediție. Multumim si partenerilor nostri care au contribuit la organizarea acestui eveniment: ABAU – Atelier de lucrări decorative realizate din metale, Arthur Murray Dance Studios, Aqua Carpatica, Floria.ro,  Donut Studio, Purple Flowers  si The Iconic Estate, parte din Alexandrion Group.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Ce ţinute au purtat invitatele la Gala Femeia Anului 2018

Gala Femeia Anului 2018 și-a desemnat câștigătorii

Ce vedete și personalități participă la Gala Femeia Anului 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro