Nu trebuie să îți lipsească acest lucru de pe birou! Te ajută să ții răcelile la distanță și te ferește de microbi

cum poți ține răcelile la distanță atunci când lucrezi la birou

Atunci când lucrezi în colectiv, riscul de îmbolnăvire este unul foarte ridicat, mai ales în perioadele mai reci din an. Pe lângă alimentele care îți întăresc sistemul imunitar, există un truc care te ajută să ții răcelile la distanță și care te ferește de microbi.

Chiar dacă lucrezi la birou și nu iei contact direct cu temperaturile scăzute de afară, acest lucru nu înseamnă că ești în siguranță. Pentru că îți desfășori activitatea într-un mediu închis, este suficient ca o singură persoană să se îmbolnăvească pentru ca întreg departamentul să aibă se suferit. Acest lucru este favorizat și de faptul că încăperea nu este ventilată corect, însă poți rezolva rapid acestă problemă apelând la un truc foarte simplu.

Cum poți ține răcelile la distanță atunci când lucrezi la birou?

Pentru că îmbolnăvirile la birou sunt tot mai des întâlnite, specialiștii au realizat un studiu pentru a determina cea mai eficientă modalitate prin care acestea pot fi ținute la distanță. Astfel, aceștia au descoperit că este suficient să ai o plantă pe birou pentru a reduce stresul și a te feri de răceală sau de afecțiunile respiratorii, potrivit dailymail.co.uk.

Specialiștii au explicat că majoritatea oamenilor lucrează în birouri în care există o mulțime de materiale sintetice, acestea punând în pericol sănătatea. Pentru a îmbunătăți calitatea aerului, aceștia recomanadă ca în fiecare birou să existe câte o plantă. Acestea reușesc să absoarbă substanțele chimice toxice și să purifice aerul. În plus, studiile realizate în trecut au arătat că anumite plante au capacitatea de a elimina energiile negative și de a reduce stresul, asta pe lângă faptul că înfrumusețează orice spațiu.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

5 plante pe care să le ai în dormitor dacă îți dorești un somn liniștit

Plante care te lasă fără energie. Evită să le ai în cameră

Scapă de otită ca prin minune cu ajutorul unei plante simple

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse