Cele mai frumoase 5 insule din Thailanda pe care trebuie să le vizitezi

Cele mai frumoase 5 insule din Thailanda pe care trebuie să le vizitezi

Atunci când spui Thailanda te gandesti la cele mai surprinzătoare locuri, cele mai frumoase păduri, un peisaj exotic, o nestemată tropicală.

Thailanda este pentru mulți o destinație de senzație, un loc perfect pentru a petrece o vacanță de neuitat, un loc unde te simți în mijlocul naturii, înconjurat de multă liniște, iar tot ceea ce se găsește aici este mai mult decât minunat. Nisipul alb, marea de un albastru perfect, dar și apusurile de-a dreptul cuceritoare sunt motive pentru care ajungi și revii oricând în aceste locuri. Și pentru că insulele thailandeze sunt numeroase, iată mai jos o sugestie a celor mai frumoase, pe care trebuie să le vezi.

Insulele Similan

Atunci când ajungi în Thailanda te aștepți să fii înconjurat de o liniște aproape perfectă. Cu toate acestea, frumusețile acestor zone sunt cucerite de tot mai mulți turiști, veniți aici impresionați de frumusetea peisajelor. Cu toate că numărul turiștilor este mare, vei găsi aici si locuri mai puțin aglomerate, care te vor incanta prin farmecul lor deosebit.

Ko Lanta

Și această destinație este potrivită pentru turiștii care ajung aici cu dorința de a se relaxa, fiind departe de aglomerație și de confortul pus la dispoziție de marile resorturi. Veți lăsa departe petrecerile de pe plajă, bărcile, ski-jeturile, dar și barurile cu animatoare ce se fac remarcate de departe. În aceste locuri sunteți voi și natura și vă veți bucura de priveliști ce cu greu pot fi uitate, cu ape line, în culori turcoaz, dar și de tradițiile locale. Veți putea să vă cazați în corturi sau bungalouri, iar toate aceste lucruri vă vor fascina de-a dreptul.

Koh Samui

Aceasta este o insulă aglomerată, perfectă pentru cei ce iubesc petrecerile și distractia. Nu veți fi departe de aglomerația cotidiană, aflându-vă pe cea a doua cea mai aglomerată insulă din Thailanda, astfel că trebuie să vă așteptați că numărul turiștilor veniți din toată lumea va fi mare. Vă veți putea bucura de plaje superbe, munți și cascade înconjurate de pădurile tropicale și de asemenea veți putea ajunge pe cea mai animată plajă din Thailanda – Chaweng, acolo unde veți putea petrece până dimineața devreme. Tot aici veți putea vizita Marele Templu al lui Buddha și veți putea beneficia de numeroase oferte de cazare.

Ko Mak

Aceasta este o insulă retrasă, departe de aglomerație și în care poți admira autenticitatea locului, dar și a celor ce locuiesc aici, care isi vad linistiti de viata, inciuda ochilor curiosi ai turistilor.  Vei putea admira arborii de cauciuc sau plantațiile de cocotieri. Nu trebuie să te aștepți ca aici să găsești plaje cu baruri și aglomerație, iar la cazare nu trebuie să fii foarte pretențios. Te poți deplasa pe insulă pe bicicletă sau cu scuterul, iar acest lucru va fi mai mult decât distractiv.

Koh Lipe

Culoarea mării de un albastru puternic, dar și nisipul alb și fin creează un contrast mai mult decât perfect. Aici vei putea beneficia de ospitalitatea gazdelor, de baruri pe plajă, dar și de ceva mai multă aglomerație. Nu vei dispune de niciun mijloc de transport, insula fiind suficient de mica pentru a fi parcursă cu piciorul. Plaja Apusului și plaja Răsăritului sunt două destinații pe care nu trebuie să le pierzi din vedere.

Hai cu noi sa iti aratam care sunt cele mai frumoase insule din lume!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse