Nu faci sex? Iată care sunt pericolele la care te expui!

Nu faci sex? Găsești tot soiul de motive care să te „scape' de partidele de amor? Libidoul îți este scăzut și nu faci nimic să rezolvi această situație? Nu e bine deloc, să știi! Lipsa sexului poate avea repercusiuni groaznice asupra sănătății tale.

Nu faci sex? Iată care sunt pericolele la care te expui!


Am decis să discutăm astăzi deschis și fără perdea despre toate efectele negative cu care vine la pachet o viață sexuală neregulată. Vorba multă sărăcia omului așa că să trecem la fapte.

1. Apar depresia și nefericirea
Explicația este simplă, sexul eliberează „hormonul fericirii' – endorfinele. Dacă timp de 2 săptămâni acesta nu este secretat, organismul nostru se transformă într-o bombă cu ceas. Ora exact – DEPRESIA.

2. Virozele și infecțiile bacteriene se simt ca la ele acasă
Sex rar, răceli dese. Sexul practicat cu regularitate întărește sistemul imunitar, iar aceasta nu este o teorie inventată de noi, este concluzia unui studiu efectuat de o echipă de cercetători de la Universitatea Pensylvania. „Voluntarii care au făcut sex o dată sau de două ori pe săptămână au prezentat un volum mai ridicat de imunoglobulină în comparație cu cei care au făcut sex mai rar. Imunoglobulina este substanța care ne ajută să luptăm împotriva gripelor și răcelilor.

3. Crește riscul cancerului de prostată
Abstinența în cazul bărbaților se poate traduce printr-un risc crescut de a dezvolta un cancer de prostată. Potrivit Asociaţiei Americane de Urologie, ejacularea repetată are și rolul de îndepărta substanțele nocive din interiorul aparatului genital masculin, substanțe care ar putea afecta, de exemplu, prostata.

4. Crește riscul apariției bolilor cardiovasculare
Un studiu publicat de Journal of Sexual Medicine a arătat că bărbații activi din punct de vedere sexual au un nivel mult mai mic de homocisteină, un compus chimic care poate declanșa afecțiuni cardiace. De asemenea, tot studiile medicale demonstrează că persoanele care fac sex des au o circulație mai bună și un sânge mai sănătos.

5. Favorizează apariția disfuncțiilor erectile
Ideea este simplă. Penisul este un mușchi care dacă-și pierde exercițiul, își pierde vigoarea. Așadar, antrenamentul este mama învățăturii și secretul succesului. Altfel, apar după colț disfuncțiile erectile.

Divorțul, efectul secundar al pandemiei de coronavirus

Credit foto: Arhivă Revista Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Dragoste & Sex