Nepoata regretatului senator Robert F. Kennedy a murit din cauza unei supradoze

„Inimile noastre au fost frânte de pierderea iubitei noastre Saoirse”, a declarat familia tinerei în vârstă de doar 22 de ani.

Nepoata lui Robert F. Kennedy, Saoirse Kennedy Hill, s-a stins din viață joi, 1 august 2019, din cauza unei supradoze, în reședința familiei din Massachusetts.

Într-o declarație oferită publicației People, faimoasa familie de politicieni a confirmat tragicul eveniment la doar câteva ore de la intervenția paramedicilor.

Nepoata regretatului senator Robert F. Kennedy a murit din cauza unei supradoze

„Inimile noastre au fost frânte de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viața ei era plină de speranță, promisiuni și iubire”, a mărturisit familia.

„Ținea profund la prietenii și familia ei, în special la părinții săi, Courtney și Paul, precum și la mama ei vitregă, Stephanie și la bunica ei, Ethel.”

Ethel Kennedy, acum în vârstă de 91 de ani, a vorbit de asemenea despre decesul neașteptat al nepoatei sale:

„Lumea este un pic mai puțin frumoasă azi. Saoirse ne lumina viețile cu iubirea ei, cu spiritul generos și cu râsetele sale.

Saoirse a fost dintotdeauna implicată în campaniile dedicate drepturilor omului și drepturilor femeilor, devenind încă de la o vârstă fragedă voluntar.

Nepoata mea a contribuit la construirea de școli în Mexic. O iubim și-i vom simți lipsa.”

Saoirse a fost unica fiică a fostului cuplu Courtney Kennedy (62 de ani) și Paul Hill (65 de ani).

Multiple surse au dezvăluit că locuința în care trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit aparținea bunicii ei Ethel, văduva regretatului senator Robert F. Kennedy.

Decesul tinerei continuă să fie investigat. Paramedicii au ajuns la locuința familiei puțin după ora 14:30, în urma unui apel care semnala o posibilă supradoză.

Saoirse a fost transportată la Spitalul Cape Cod unde a fost declarat decesul.

Părinții lui Saoirse s-au căsătorit în 1993, iar ea a venit pe lume în 1997. Cuplul s-a separat în 2006, când Saoirse avea doar 9 ani.

Deși a declarat că a avut un o copilărie „fericită în mare parte”, într-un eseu publicat în 2016, Saoirse mărturisește că s-a luptat cu depresia.

„Depresia mea își are rădăcinile la începutul generalei și mă va însoți pentru tot restul vieții. Deși am fost un copil în mare fericit, am suferit din cauza unor crize de profundă tristețe.”

Tânăra a admis și că a încercat să-și pună capăt zilelor cu două săptămâni înainte să înceapă clasa a X-a, apoi a început un tratament medical pentru a face față stresului din timpul anului școlar.

Foto: Capturi YouTube

Citește și: 

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Influencer din Rusia, ucis în propriul apartament! Ekaterina Karaglanova urma să împlinească 25 de ani pe 30 iulie

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri