Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Pentru a-și celebra noua colecție vestimentară dedicată femeilor care își doresc să intre sau să se reîntoarcă în câmpul muncii, proiect care va fi deopotrivă benefic patronajului ei regal Smart Works, Ducesa de Sussex a publicat, pe contul de Instagram @sussexroyal, mai multe imagini din timpul tăcutelor sale vizite carității.

Meghan Markle nu numai că a editat ediția de septembrie a revistei British Vogue în timp ce aștepta nașterea primului ei copil, un fiu, Archie Harrison, dar făcea și vizite secrete patronajului ei regal Smart Works, o fundație care ajută femeile vulnerabile să-și recâștige încrederea și aptitudinile pentru a ocupa o poziție în câmpul muncii.

Pentru a celebra noua colecție de haine ce urmează a fi lansată, Meghan a publicat o serie de imagini surprinse în timpul vizitelor fundației.

Proaspăta mămică în vârstă de 37 de ani a jucat, iată, încă o dată rolul de stilist, ajutându-și clientele să-și aleagă ținutele pentru interviurile de angajare.

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

În majoritatea fotografiilor, Meghan poartă aceeași jachetă neagră vintage în care a fost fotografiată în New York în ziua baby showerului (petrecere organizată înaintea nașterii unui copil) ei din luna februarie a acestui an.

Într-o altă imagine, Meghan poartă o rochie tweed Gucci și își mângâie burtica în timp ce poartă o conversație cu o clientă.

În timpul vizitelor sale, Meghan a observat că, deși donațiile existau din plin, multe dintre piesele disponibile nu se potriveau unele cu altele.

Nu erau adecvate stilistic, mărimile și culorile nu corespundeau, motiv pentru care Ducesa le-a catalogat drept nepotrivite pentru a oferi încredere sau pentru a inspira clientele.

„Pentru a ameliora aceste probleme, am rugat brandurile Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsaw, precum și pe prietena mea, designerul Misha Nonoo, să ne ajute să creăm o colecție care să conțină opțiuni clasice pentru locul de muncă”, a mărturisit Meghan, pentru British Vogue.

„Mergând în această direcție, multe dintre branduri au decis să se folosească de modelul unul-pentru-unul: pentru orice articol cumpărat, unul este donat.

Astfel, proiectul ne permite să devenim parte a poveștii altora și ne amintește că nu suntem singuri.”

În cadrul fundației Smart Works, clienții primesc pregătire pentru interviuri și un outfit care să le garanteze obținerea postului.

Odată obținut jobul, clienții primesc cinci alte piese vestimentare pe care să le poarte în așteptarea primului lor salariu.

„Motivul pentru care am fost atât de atrasă de Smart Works a fost acela că întruchipa ideea de comunitate .. este un network alcătuit din femei care se susțin unele pe altele în călătoriile lor profesionale.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Ce reguli trebuie să respecte vecinii lui Meghan Markle și ai Prințului Harry? Nu au voie să ..

Au trecut 38 de ani de la nunta Prințesei Diana și a Prințului Charles! 5 secrete de la nunta regală

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete