Influencer din Rusia, ucis în propriul apartament! Ekaterina Karaglanova urma să împlinească 25 de ani pe 30 iulie

Tânăra Ekaterina Karaglanova, influencer de travel și modă în Rusia, găsită ucisă în apartamentul ei din Moscova, cu doar câteva zile înaintea aniversării de 25 de ani.

După ce, de-a lungul a câteva zile, Ekaterinei nu a răspuns niciunuia dintre mesajele lor, părinții tinerei au intrat în contact cu administratorul clădirii în care aceasta locuia.

Influencer din Rusia, ucis în propriul apartament! Ekaterina Karaglanova urma să împlinească 25 de ani pe 30 iulie

Vineri, 26 iulie 2019, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în holul locuinței sale, scrie The Independent, citat de E! News.

Ekaterina a fost înjunghiată în gât și piept. Poliția a declarat că nu există urme ale unei lupte între criminal și tânără, iar, până la acest moment, arma crimei nu a fost găsită.

Un suspect a fost arestat, însă identitatea sa rămâne ascunsă. Poliția ia în considerare gelozia drept posibil motiv al crimei.

Ekaterina începuse recent o nouă relație. Cuplul urma să celebreze ziua de naștere a tinerei în Olanda, scrie Komsomolskaya Pravda, un ziar local.

Potrivit poliției, camerele de filmat l-au surprins pe fostul iubit al Ekaterinei intrând în clădirea acesteia în perioada dispariției sale.

În videoclip, bărbatul pleacă purtând mânuși și cărând o valiză. Ekaterina, fostă câștigătoare a locului doi în competiția Miss Moscova, absolvise recent facultatea de medicină și era cunoscută pentru fotografiile publicate din călătoriile sale.

Tânăra avea aproape 100 de mii de urmăritori și mai mult de 650 de postări. Ultima ei postare pe Instagram a fost publicată pe 22 iulie.

În imagine, Ekaterina este surprinsă la piscină, cu un pahar de vin în mână, în vacanță în Grecia.

„Călătoresc des, dar niciodată nu petrec mai mult de 3-5 zile într-o anumită locație”, a scris Ekaterina.

„Cea mai îndelungată dintre călătoriile mele a fost în Israel, alături de familie, când aveam 14 ani.

Am vizitat întreaga țară pe parcursul unei întregi luni. Acum prefer să călătoresc des însă nu pentru lungi perioade de timp. Amintirile din timpul acestor călătorii rămân cele mai vii.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie înainte ca actrița să-i devină amantă soțului ei, Brad Pitt?

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

S-a aflat cauza decesului actorului Cameron Boyce! Tânărul avea doar 20 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete