Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: “Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru”

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțitSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ioana Ginghină se bucură din plin de beneficiile pe care i le oferă statutul de femeie divorțată. După pronunțarea divorțului, în urmă cu doar câteva zile, actrița a publicat pe blogul personal un text în care vorbește despre viața ei de după separare.

Cum s-a schimbat viața Ioanei Ginghină după despărțire

Viața mea a început să se liniștească și lucrurile să se așeze. Am semnat actele, deci oficial sunt liberă. Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînțeles alături de terapie, sport si ieșiri cu prietenii. Mă ocup și de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum', a povestit Ioana.

Vedeta a subliniat faptul că nu se mai lasă afectată de gura lumii și că este preocupată să facă exact acele lucruri care îi aduc fericire: „Și uite că, după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminița de la capătul tunelului. Chiar că viața este frumoasă. Mă simt mult mai bine, mai liniștită și văd totul cu alți ochi. În primul rând, nu mă mai interesează ce zice lumea. Fac ce vreau eu și ce mă face fericită“, spune actrița.

Ioana Ginghină a reușit ca, în prezent, să ajungă și la un nivel ridicat al stimei de sine: “Chiar mi-am schimbat părerea despre mine și mă văd o femeie puternică, foarte mișto, care, chiar dacă nu mai e așa de tânără, mai are multe de trăit. Și cu cât lucrez mai mult la mine mă descopăr din ce în ce mai mult și chiar îmi pace de mine?', a încheiat actrița.

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit

Într-un interviu recent pentru revista Viva, Ioana a declarat că știe, în acest moment, care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Papi: “Cred că știu unde s-a produs fisura. Este însă doar o presupunere a mea. Atunci când devii mamă, pe primul loc este copilul și apoi restul. Însă cred că omul de lângă tine ar trebui să înțeleagă asta. Poate că trebuia mai multă comunicare… Nu știu!“, a mărturisit Ioana pentru sursa citată.

De asemenea, actrița a mai mărturisit că, în ultimul an al relației, nu se mai simțea în largul ei, nu mai era ea, dar a făcut eforturi pentru ca aceste trăiri ale ei să nu-i afecteze căsnicia și, mai ales, să nu se vadă din exterior: “Ca să salvez aparențele și căsnicia, am jucat foarte mult teatru. Nimeni nu a simțit nimic, doar mama. Aici este de fapt problema, că am jucat atâta, încât nu mai știam care este adevărul“, a mărturisit Ioana în interviul acordat revistei Viva.

Citeste si

 Ioana Ginghină își deschide sufletul: Divorțul mi-a schimbat copilul!' Ce s-a întâmplat în ultimul an?

Cum ar reacționa Ioana Ginghină dacă ar fi nevoită să joace într-un film alături de fostul ei soț, Alexandru Papadopol, și ar trebui să-l sărute

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: Da, am nevoie de ajutor!' Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete