Premoniția Prințesei Grace de Monaco referitoare la destinul Prințesei Diana

Premoniția Prințesei Grace de Monaco referitoare la destinul Prințesei DianaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințesa Diana și Prințesa Grace de Monaco au avut ocazia să se întâlnească în 1981, în cadrul unui eveniment public desfășurat la Londra. Acolo, Prințesa de Monaco a încercat s-o îmbărbăteze pe Diana, care nu se simțea tocmai în largul ei. Cuvintele de încurajare ale ei, însă, au părut cel puțin stranii în contextul în care Diana avea să aibă parte de un destin tragic.

Pe 29 iulie 1981, Diana Spencer devenea soția Prințesă de Walles prin căsătoria cu Prințul Charles, moștenitorul tronului Angliei. Lumea întreagă descoperea, la acel moment, o tânără timidă, rezervată, care nu părea să se simtă foarte confortabil cu noul ei statut.

Prințesa Diana simțea o puternică angoasă atunci când trebuia să participe la evenimente publice

Pe lângă faptul că se simțea ca într-o cușcă de aur, Diana nu era în relații bune nici măcar cu soțul ei. Deși proaspăt căsătorit, acesta era îndrăgostit de Camilla Parker-Bowles, amanta lui de ani buni. Camilla se instalase bine în sufletul și în mintea lui Charles, iar Diana nu a putut face nimic împotriva acestei iubiri clandestine.

Cu toate astea, la evenimentele publice la care trebuia să participe, Diana era nevoită să mimeze că îi este bine în sânul Familiei Regale Britanice. Cu toate acestea, Prințesa Grace de Monaco și-a dat seama că Diana poartă o mască. Cu câteva zile înainte de nunta dintre Diana și Charles, cei doi au participat la un eveniment organizat în scopul strângerii de fonduri pentru Royal Opera House din Londra. A fost prima lor ieșire oficială. Viitoarea soție a Prințului Charles nu și-a putut masca cu prea multă abilitate angoasa.

Premoniția Prințesei Grace de Monaco referitoare la destinul Prințesei Diana: “Lucrurile se vor înrăutăți”

Potrivit publicației express.co.uk, Penny Junor, una dintre cele mai importante biografe regale, a consemnat în lucrarea biografică “Ducesa” faptul că Prințesa Diana era extrem de intimidată la evenimentul de la Royal Opera House: “Era extrem de intimidant pentru cineva care nu fusese niciodată sub ochii publicului. Diana era foarte politicoasă, dar presiunea exercitată asupra ei era insuportabilă”, notează autoarea.

Andrew Morton, un alt biograf regal, consemnează în cartea William și Catherine faptul că Lady Diana i s-a confesat apropo de acea seară a galei caritabile: “Odată ce am intrat pe prima ușă, nu am mai știut încotro să merg. Nu știam dacă trebuie să-mi țin poșeta în mâna dreaptă sau în cea stângă. eram pur și simplu terifiată”, i-ar fi povestit prințesa lui Morton.

În acea seara de la Royal Opera House, Grace Kelly, Prințesa de Monaco, a observat stângăciile și faptul că Diana era speriată și a încercat s-o îmbărbăteze: “Nu-ți face griji, lucrurile se vor înrăutăți“, i-a zis Prințesa de Monaco încercând să facă o glumă pentru a destinde puțin atmosfera. O observație care, se pare, a fost mai degrabă premonitorie, ținând seama de destinul care avea să-i fie rezervat Dianei.

Surse foto: hepta, facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete